Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Σχεδιασμοί και… εξελίξεις από Δευτέρα!!

Τα αποτελέσματα των δύο αυριανών κομβικών αναμετρήσεων μεταξύ Ορφέα Ελευθερούπολης και Αρη, αλλά και Πανσερραϊκού και Δόξα Δράμας, θα κρίνουν πολλά αναφορικά με το… καλοκαίρι των «κιτρινόμαυρων». Κι αυτό διότι αν ο Αρης παραμείνει τελικά δεύτερος και δεν καταφέρει έστω και την τελευταία αγωνιστική να προσπεράσει τον Πανσερραϊκό στη βαθμολογία, είναι δεδομένο πως θα κάνει το παν προκειμένου να «κυνηγήσει» την υπόθεση άνοδος μέσω της δεύτερης θέσης.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα επικαλεστούν πολύ συγκεκριμένα νομικά δεδικασμένα, με αποκορύφωμα αυτό του Ιουλίου του 2013 όταν και η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έδωσε την ευκαιρία σε Ζάκυνθο και Βατανιακό να κερδίσουν τελικά την άνοδό τους μέσω μπαράζ στη FootballLeague, ακόμη και παρά το γεγονός πως ο ΚΑΠ δεν προέβλεπε κάτι τέτοιο (όπως συμβαίνει σήμερα).

Βεβαίως, αυτό δεν συνεπάγεται απόδοση ευθυνών για όλους όσους απέτυχαν στις δεσμεύσεις και το έργο τους. Αλλά, απεναντίας, αυτό δεν σημαίνει πως ο Αρης πρέπει να απωλέσει το δικαίωμα να κερδίσει την άνοδο του στην επόμενη κατηγορία, επειδή δεν θα είναι συνασπισμένος σε όλα τα επίπεδα, όπως συνέβη πέρυσι το καλοκαίρι και οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν να δηλώνουν συμμετοχή στη Γ’ Εθνική στις… αρχές του Σεπτέμβρη.*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: