Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Θέλει Ντάνστον η Μάλαγα!

Τον Μπράιαν Ντάνστον έχει θέσει ως έναν από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους για την επόμενη σεζόν η Ουνικάχα Μάλαγα, ενώ σκοπεύει να αποκτήσει και τον Άαρον Τζάκσον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Θέλει Ντάνστον η Μάλαγα
Άνοιξε η… όρεξη της Ουνικάχα Μάλαγα βλέποντας το φάιναλ φορ στη Μαδρίτη. Οι Ανδαλουσιανοί επιθυμούν την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας τους, ώστε να κάνει το παραπάνω βήμα στην Ευρωλίγκα και έχει βάλει στο στόχαστρο της δύο από τους καλύτερους Αμερικάνους φέτος στην Ευρώπη, τον Μπράιαν Ντάνστον και τον Άαρον Τζάκσον, όπως αποκαλύπτει η ισπανική ιστοσελίδα laopiniondemalaga.es.

Το συμβόλαιο του 29χρονου σέντερ του Ολυμπιακού λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και μετά την ανάδειξή του στον καλύτερο αμυντικό της χρονιάς την τελευταία διετία αναμένεται να προσελκύσει πολλές καλές προτάσεις. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα, ώστε να κρατήσουν τον Ντάνστον στον Πειραιά για τα επόμενα χρόνια.

Επίσης ελεύθερος μένει και ο γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας που χθες έκλεψε επτά φορές την μπάλα από τα χέρια των παικτών του Ολυμπιακού, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ στα χρονικά των φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.

Ωστόσο, η Ουνικάχα Μάλαγα έχει ήδη ολοκληρώσει την πρώτη της κίνηση για τη νέα σεζόν, καθώς τα έχει βρει με το Γάλλο γκαρντ της Μπαρτσελόνα, Έντουιν Τζάκσον. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: