Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Εχει μπροστά του το ματς της χρονιάς!!

Η υπόθεση της αδειοδότησης είναι το θέμα των ημερών, είναι αυτό που απασχολεί τις τελευταίες ώρες την πλειονότητα, όμως για να έχει ουσία η όλη συζήτηση... πρέπει ο Ηρακλής να πάρει την άνοδο στη Super League!

Μπορεί η διαφορά από τους ακολουθούντες στη βαθμολογία να είναι σημαντική μεν, αλλά ο Ημίθεος πρέπει να τελειώνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τη μαθηματική εξασφάλιση του. Αυτή η διαφορά, σε συνδυασμό με το θέμα της αδειοδότησης, έχει αποπροσανατολίσει ίσως κι επικίνδυνα πολλούς. Κακώς φυσικά. Ο Ηρακλής την Τετάρτη δίνει το ματς της χρονιάς! Προέχει να αλλάξει κατηγορία, να επιστρέψει στη θέση του. Ο Ημίθεος δίνει έναν αγώνα στον οποίο πρέπει να τα δώσει όλα στο γήπεδο και να κερδίσει, ένα ματς που πρέπει να έχει στο Καυτανζόγλειο ανάλογη ακόμη και μεγαλύτερη συμπαράσταση απ' ότι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ίσως να μην έχει γίνει αντιληπτή η κρισιμότητα αυτού του αγώνα, πιθανώς οι περισσότεροι να μένουν στο ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει η μαθηματική εξασφάλιση, όμως όλα αυτά μπορούν να επιφέρουν μια επικίνδυνη... χαλαρότητα σ' όλους, πράγμα που μπορεί να αποδειχθεί καταστροφικό.

Σ' αυτό τον... τελικό της χρονιάς, όπως εξελίσσεται, επιβάλλεται η ομάδα να «δαγκώνει» για τη νίκη και το Καυτανζόγλειο να γίνει... ηφαίστειο που θα δώσει από μόνο του ένα γκολ.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: