Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Μπέρνλι – Στόουκ!! (preview)

Η Μπέρνλι ήταν η πρώτη που υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ την προηγούμενη αγωνιστική, αφού «κάηκε» από τον βαθμό που πήρε η Νιούκαστλ κόντρα στη Γουέστ Μπρομ. Σήμερα, στην 37η αγωνιστική, κόντρα στη Στόουκ, έχει την ευκαιρία να αποχαιρετήσει και το κοινό της που στέκεται πάντα δίπλα της. Μέσα στη δεκάδα οι «πότερς».  
Οι «clarets», έκαναν υπερπροσπάθεια σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι στο «KC Stadium» απέναντι στη Χαλ, επικράτησαν με σκορ 1-0, αλλά έμαθαν με το σφύριγμα της λήξης πως δεν ήταν αρκετό, λόγω του γκολ που πέτυχε και του βαθμού που πήρε η Νιούκαστλ στο δικό της παιχνίδι απέναντι στη Γουέστ Μπρομ, με την ομάδα του Τζον Κάρβερ να σταματάει το σερί των οχτών ηττών...
Το σύνολο του Σον Ντάις καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που είχε ταξιδέψει στην έδρα των «τίγρεων» και σήμερα, η ομάδα θέλει να τους αποχαιρετήσει για φέτος μοιράζοντας χαμόγελα κι ένα θετικό αποτέλεσμα στο ματς απέναντι στη Στόουκ.
Οι «πότερς», πήραν εύκολα τη νίκη με το τελικό 3-0 επί της Τότεναμ στο «Μπριτάνια», με το σκορ να δείχνει και την άνεση που είχαν οι ποδοσφαιριστές του Μαρκ Χιουζ κόντρα στα «σπιρούνια» που έκαναν πολύ κακή εμφάνιση. Η Στόουκ, έχει εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη δεκάδα, πάνω από τη Γουέστ Χαμ που βρίσκεται στο -3 και με τη σειρά της διεκδικεί τη θέση στο Γιουρόπα Λιγκ μέσω του Fair Play, έχοντας αυτή τη στιγμή καλύτερη συγκομιδή βαθμών στην ειδική κατάταξη από την Έβερτον.
Επί του αγωνιστικού, ο Σαμ Βόουκς επιστρέφει έπειτα από απουσία τριών αγώνων έχοντας ξεπεράσει τις μυϊκές ενοχλήσεις, ομαλά κυλάει η αποθεραπεία των Ντιν Μάρνεϊ και Κέβιν Λονγκ, όμως είναι ακόμα μακριά από την επιστροφή τους στη δράση.
Για τη Στόουκ, ο Μαρκ Γουίλσον επανέρχεται έχοντας εκτίσει την τιμωρία του, με πρόβλημα στο γόνατο ο Σόουκρος. Έτοιμος για να βρεθεί ξανά κάτω απ' τα δοκάρια ο Μπέγκοβιτς.
Πιθανές ενδεκάδες:
Μπέρνλι (4-4-2): Χίτον – Τρίπιερ, Νταφ, Σάκελ, Μι – Μπόιντ, Άρφιλντ, Τζόουνς, Μπαρνς – Βόουκς, Ινγκς
Στόουκ (4-2-3-1): Μπάτλαντ – Μπάρντσλεϊ, Βόλσιντ, Μουνιέσα, Πίετερς – Γουέλαν, Ενζονζί – Αρναούτοβιτς, Άνταμ, Ντιούφ – Γουόλτερς
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: