Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Μάντζαρης: «Σπανούλης, ο κορυφαίος γκαρντ στην Ευρώπη»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Βαγγέλης Μάντζαρης για τον Βασίλη Σπανούλη, στην Fan Zone της Ευρωλίγκα, επισημαίνοντας πως είναι ο καλύτερος γκαρντ στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Παράλληλα, πρόσθεσε πως «κλειδί» της αναμέτρησης θα είναι να μην βρει ρυθμό η Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό.
Αποστολή στη Μαδρίτη: Σπύρος Καβαλιεράτος
Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μάντζαρη:
Για το ότι κάθισε στην τύχη δίπλα στην κούπα: «Δεν ξέρω. Νομίζω πως όχι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Και γιατί όχι».
Για το αν μπορεί να νικήσει ο Ολυμπιακός στον τελικό: «Εννοείται πως μπορούμε να κερδίσουμε αυτό το ματς. είναι ένας τελικός και τα πάντα μπορούν να συμβούν σε μία αναμέτρηση. Είναι περισσότερο το πόσο καλοί θα είμαστε αύριο πιστεύω».
Για το ποιο είναι το κλειδί του ματς της Κυριακής: «Το κλειδί είναι να μην βρουν τον ρυθμό που βρήκαν στον ημιτελικό με την Φενέρ και να μην σκοράρουν από απέξω και να είμαστε ακόμα πιο πολύ σκληροί στο αμυντικό κομμάτι».
Για το ότι η Ρεάλ παίζει στην έδρα της:«Εννοείται πως έχουν το πλεονέκτημα εξαιτίας της έδρας τους και του κόσμου τους. Παίζουν στο σπίτι τους, στο γήπεδο τους με τους οπαδούς τους. Αλλά ξέρετε οι Έλληνες οπαδοί, ακόμα και να είναι 2 χιλιάδες μοιάζουν σαν 10 χιλιάδες. Αλλά είναι τελικός. Και τα πάντα μπορούν να συμβούν σε έναν τελικό».
Για το εάν η άμυνα η επίθεση μπορεί να κρίνει το ματς: «Εάν είναι άμυνα τότε μας συμφέρει και είναι στην πλευρά μας το ματς, αν είναι επίθεση τότε είναι στης Ρεάλ».
Για το αν μπορεί να είναι ίδιο με εκείνο στο Λονδίνο: «Μπορεί. Γιατί όχι, φτανει να νικήσουμε».
Για τον Βασίλη  Σπανούλη: «Όλοι βλέπουν τι μπορεί να κάνει ο Σπανούλης. Είναι ο ηγέτης μας , όπως είπε και ο Κιριλένκο δεν ήταν καλός για 37 λεπτά, αλλά απέδειξε στο τέλος γιατί είναι ο κορυφαίος γκαρντ στην Ευρώπη αυτήν την εποχή».
*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: