Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Αρέσει στην Ξάνθη η αγορά της Αργεντινής!!

Τον χειμώνα του τον πέρασε μεταξύ Ελλάδας και εξωτερικού. Όχι βέβαια για ταξίδια αναψυχής, αλλά γιατί ήθελε να βλέπει από κοντά μεταγραφικούς στόχους που πιθανώς θα απασχολήσουν πιο έντονα σε μερικές ημέρες την Ξάνθη.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου, που πιστώνεται αναμφίβολα πολλές από τις εξαιρετικές κινήσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, θέλει να είναι απόλυτα έτοιμος για το καλοκαίρι και σε συνεργασία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, γνωρίζει ήδη που «πονάει» η ομάδα και τι κινήσεις απαιτούνται.

Πρόσφατα, βρέθηκε στην Αργεντινή, όπου ταξίδεψε για αρκετές ημέρες και παρακολούθησε παίκτες που έχουν προταθεί και δεν αποκλείεται να είναι εφικτοί οικονομικά. Κατά την επιστροφή του μάλιστα, βρέθηκε ξανά σε Ισπανία και Πορτογαλία, όπου έκανε κάτι ανάλογο και τώρα, είναι πλέον σε θέση να έχει και προσωπική άποψη και φυσικά να γνωρίζει πάνω  κάτω που κινούνται τα νούμερα σε περίπτωση απόκτησης του.

Μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν, αλλά πιθανώς και νωρίτερα, θα συζητήσουν με τον κ. Λουτσέσκου και φυσικά θα καταλήξουν σε κάποιες περιπτώσεις τουλάχιστον από την ξένη αγορά, καθώς από την ελληνική αγορά έχουν εντοπιστεί ορισμένες περιπτώσεις που είναι πολύ πιθανό να απασχολήσουν.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: