Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Σαουθάμπτον- Άστον Βίλα!! (preview)

Τις ελάχιστες ελπίδες της για έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου θέλει να εξαντλήσει η Σαουθάμπτον, που φιλοξενεί τη φορμαρισμένη Άστον Βίλα, η οποία με τη σειρά της στοχεύει στο τρίποντο που θα σημάνει τη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής.  
Δύο αντίπαλοι, εντελώς διαφορετικοί στόχοι. Η μεν Σαουθάμπτον, στο -5 από τη Λίβερπουλ, ξέρει ότι οι πιθανότητες για την… ανατροπή είναι απειροελάχιστες, όμως παρουσιάζεται αποφασισμένη να τις «ροκανίσει» και ό,τι βγει. Η δε Άστον Βίλα θέλει τη νίκη που θα αποβάλλει εντελώς το άγχος της παραμονής και θα δώσει τη δυνατότητα στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να εστιάσουν στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.
Το μομέντουμ για τους «Αγίους» δεν είναι το καλύτερο δυνατό, αφού παραμένουν χωρίς νίκη για τέσσερις σερί αγωνιστικές, παρουσιάζοντας κακό αγωνιστικό πρόσωπο. Η προσπάθεια για ανάκαμψη ξεκινά σήμερα, με τον Ρόναλντ Κούμαν να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σνέιντερλιν, Φόρστερ και Τάντιτς.
Από τη μεριά τους, οι «χωριάτες» δείχνουν αναγεννημένοι το τελευταίο διάστημα, κάτι που αποτυπώνεται στις τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία ματς. Ο Κριστιάν Μπεντεκέ δείχνει επιτέλους το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο, χαρίζοντας στην ομάδα του κρίσιμες νίκες. Εκτός πλάνων παραμένουν οι Κόζακ, Χερντ και Κλαρκ, ενώ αμφίβολος είναι ο Μπέικερ.
Οι πιθανές συνθέσεις:
Σαουθάμπτον: Καζανίγκα, Κλάιν, Φοντέ, Αλντερβάιρελντ, Μπερτράντ, Γουνιάμα, Σ. Ντέιβις, Γουόρντ- Πρόους, Μανέ, Πελέ, Ελία
Άστον Βίλα: Γκίβεν, Μπακούνα, Οκόρε, Φλάαρ, Ριτσαρντσον, Ντελφ, Γουέστγουντ, Κλέβερλι, Ενζόγκμπια, Γκρίλις, Μπεντεκέ.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: