Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Καλντερόν: «Με τον Ολυμπιακό δεν μπορείς να αισθάνεσαι ήσυχος»

Ο Χοσέ Μανουέλ Καλντερόν μίλησε στο gazzetta.gr για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ και αναλύει τον αυριανό τελικό.
Ο Χοσέ Μανουέλ Καλντερόν βρίσκεται στην Μαδρίτη και παρακολούθησε τους δύο ημιτελικούς. Το gazzetta.gr τον πλησίασε και φυσικά μίλησε με χαρά για τη νίκη του Ολυμπιακού, τον τελικό που ακολουθεί και την μπασκετική κόντρα Σπανούλη με Φερνάντεζ.
Για την πρόκριση του Ολυμπιακού: «Τι να πω… Το έχουν ξανακάνει. Κανείς δε μπορεί να αισθάνεται ήσυχος με όση διαφορά κι αν προηγείται του Ολυμπιακού. Στο μυαλό των Ρώσων στα τελευταία λεπτά υπήρχαν εικόνες από τις προηγούμενες αναμετρήσεις τους στις οποίες είχαν ηττηθεί».
Για τον τελικό: «Θα είναι πολύ ενδιαφέρον ματς διότι έπαιξαν και στον τελικό πριν δύο χρόνια. Η Ρεάλ προέρχεται από δύο χαμένους τελικούς. Θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, να τρέξουν και να βάλουν τους οπαδούς τους μέσα στο ματς. Ο Ολυμπιακός από την άλλη παίζει φανταστική άμυνα. Θα είναι ένα τρομερό ενδιαφέρον παιχνίδι».
Σπανούλης ή Φερνάντεζ: «Και οι δύο είναι εκπληκτικοί παίκτες. Είδαμε όλοι τι έκανε ο Σπανούλης σε ένα ματς στο οποίο ήταν άστοχος για 35 λεπτά. Ο Ρούντι επίσης είναι παίκτης που μπορεί να κερδίσει ένα ματς μόνος του».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: