Σάββατο 16 Μαΐου 2015

«Επιβραβεύει» Αλέγκρι η Γιουβέντους!

Νέο συμβόλαιο προτίθεται να προσφέρει η διοίκηση της Γιουβέντους στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ύστερα από την πορεία που έχει η ομάδα στην πρώτη του χρονιά στον πάγκο.

«Επιβραβεύει» Αλέγκρι η Γιουβέντους
Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί στο Τορίνο την πορεία που έχει πραγματοποιήσει φέτος η Γιουβέντους στις εγχώριες διοργανώσεις και το Champions League.

Μετά από την αποχώρηση του Αντόνιο Κόνε και την πρόσληψη του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, λίγοι θα περίμεναν να έχει τέτοια παρουσία και απόδοση η «Γυραιά Κυρία».

Κι όμως, οι «μπιανκονέρι» κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό του Champions League, ενώ έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα και διεκδικούν και το Κύπελλο Ιταλίας. Όλα αυτά, βέβαια, πιστώνονται και στον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος το καλοκαίρι που μας πέρασε υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ωστόσο, σημερινό δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport» υποστηρίζει ότι η διοίκηση του ιταλικού συλλόγου σκοπεύει να επεκτείνει κατά ένα χρόνο τη συνεργασία της με τον Αλέγκρι, στον οποίο θα ανεβάσει τις ετήσιες απολαβές του από τα 2 εκατ. ευρώ στα 3,5 εκατ. ευρώ! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: