Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Μετάλλια για όλους από την Τσέλσι!!

Ούτε έναν παραπονεμένο δεν θέλει να αφήσει η Τσέλσι και για τον λόγο αυτό, θα πληρώσει για να αγοράσει περισσότερα μετάλλια, ούτως ώστε να πάρουν όλοι οι ποδοσφαιριστές της στη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ανεξάρτητα από τις συμμετοχές τους!  
Αν και ο κανονισμός λέει ότι πρέπει να έχεις τουλάχιστον πέντε εμφανίσεις στο πρωτάθλημα για να δικαιούσαι μετάλλιο, εφόσον η ομάδα σου κατακτήσει τον τίτλο, οι «μπλε» δεν υπακούν σε αυτό και θέλουν όλοι οι ποδοσφαιριστές που μόχθησαν και κόπιασαν φέτος, είτε έπαιξαν σε όλα τα ματς, είτε σε ελάχιστα, να κρεμάσουν στο στήθος τους το μετάλλιο για τον επαγγελματισμό και την προσφορά τους.
Μάλιστα, έχουν κληθεί να δώσουν το «παρών» στη φιέστα και οι Μοχάμεντ Σάλαχ και Αντρέ Σούρλε που τον Ιανουάριο αποχώρησαν από το «Στάμφορντ Μπριτζ» για να συνεχίσουν στις Φιορεντίνα και Βόλφσμπουργκ αντίστοιχα, με τον Αιγύπτιο να είναι δανεικός και τον Γερμανό να φεύγει με κανονική μεταγραφή.
Μετάλλιο επίσης θα πάρουν και οι Μαρκ Σβάρτσερ και Λιούις Μπέικερ που στην αρχή της σεζόν ανήκαν στον σύλλογο. «Τους έχουμε καλέσει όλους στο τελευταίο ματς της χρονιάς με τη Σάντερλαντ αλλά και στο δείπνο που θα κάνουμε μετά. Δεν ξέρω αν θα καταφέρουν όλοι να έρθουν, όμως εμείς θα αγοράσουμε και επιπλέον μετάλλια για όλους» είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: