Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Αξιολόγηση από τον νέο τεχνικό διευθυντή!!

Στόχος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και ειδικότερα του Γιώργου Σαββίδη και του Ιάκωβου Αγγελίδη είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής να είναι παρών στον αγώνα της Τετάρτης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, αλλά και στα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια των πλέι οφ, ώστε με το τέλος του μίνι πρωταθλήματος να έχει σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη για το ρόστερ και στη συνέχεια να κάνει τις εισηγήσεις του.

Παράλληλα, η παρουσία του «εκλεκτού» στη Θεσσαλονίκη θα βοηθήσει να «τρέξουν» πιο γρήγορα και τα μεταγραφικά ζητήματα, με δεδομένο ότι υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που έχουν κάνει επαφές με τον ΠΑΟΚ και περιμένουν το ok ή την απόρριψη του τεχνικού διευθυντή. Γι’ αυτό και οι επιτελείς του Δικεφάλου κορυφώνουν τις επαφές τους με στόχο το ζήτημα να κλείσει άμεσα και ένας από τους υποψήφιους με τους οποίους οι Σαββίδης και Αγγελίδης είχαν συζητήσεις στη Μαδρίτη να αφιχθεί άμεσα στην Τούμπα.

Τι γίνεται με Μουνιόθ

Στο μεταξύ, η περίπτωση του τεχνικού διευθυντή της Χετάφε, Τόνι Μουνιόθ, φαίνεται να απομακρύνεται για τον ΠΑΟΚ, αφού δεν δείχνει διατεθειμένος να αφήσει την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Βέβαια, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες-μέρες, όταν και θα ανακοινωθεί ο άνθρωπος που θα αναλάβει να υλοποιήσει τον σχεδιασμό ενόψει της επόμενης περιόδου.
Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: