Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Μαχητικό αντίο...!

Η Μπέρνλι έδωσε το τελευταίο της παιχνίδι για την Πρέμιερ Λιγκ στο «Τερφ Μουρ» ικανοποιώντας με την μαχητικότητά της τους οπαδούς της στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα κόντρα στην Στόουκ (0-0).
Πλέον οι «clarets» θα δώσουν το τελευταίο τους παιχνίδι με την Άστον Βίλα, που εξασφάλισε την σωτηρία, ενώ οι «πότερς» θα φιλοξενήσουν την Λίβερπουλ.
Το ματς:
Χωρίς το βαθμολογικό άγχος η Μπέρνλι ήθελε να ικανοποιήσει τον κόσμο με την εμφάνισή της και προσπάθησε να πάρει κεφάλι από νωρίς. Ο Ινγκς πέρασε δύο αντιπάλους και σούταρε πάνω στον Μπάτλαντ, για να συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο με τους γηπεδούχους σε θέση οδηγού.
Ινγκς και Μπάτλαντ ήταν οι πρωταγωνιστές και στο 15’ με τον Άγγλο στράικερ να τεστάρει τα αντανακλαστικά του συμπατριώτη του μετά από κεφαλιά του Μπόιντ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν ο Τζόουνς που δοκίμασε την τύχη του, αλλά το δυνατό σουτ του αποκρούστηκε και η μπάλα πέρασε κόρνερ. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η Στόουκ έγινε καλύτερη, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει.
Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Μπαρνς ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σόκρος, αλλά δεν το πήρε, για να φτάσουμε στο 56’ όταν ο Χίτον έκανε πολύ καλή απόκρουση για να διώξει την προσπάθεια του Ντιουφ μετά από κακό υπολογισμό του Σάκελ. Το δεύτερο μισό κύλησε χωρίς μεγάλες συγκινήσεις και το 0-0 ήταν το λογικό αποτέλεσμα.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: