Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Ανοιχτό το θέμα Ρόκα στην Κομοτηνή!!

«Ναι μεν αλλά.». Κάπως έτσι είναι η κατάσταση στο περιβάλλον του Πανθρακικού, όταν η συζήτηση πηγαίνει στο θέμα του προπονητή. Ο Χοσέ Μανουέλ Ρόκα είναι αναμφίβολα πετυχημένος από την στιγμή που η ομάδα πέτυχε τον στόχο της παραμονής, όμως φαίνεται πως εμφανίζονται δύο τάσεις εντός ομάδας.

Η μία είναι αυτή που επιθυμεί την συνεργασία με τον Ισπανό τεχνικό, προτάσσοντας την καλή μπάλα που έπαιξε η ομάδα, το «δέσιμο» που έμοιαζε να έχει με πολλούς ποδοσφαιριστές και το τελικό αποτέλεσμα που ήταν αναμφίβολα θετικό.

Η άλλη τάση, αποδέχεται μεν την επιτυχία, όμως εκτιμάται ότι θα μπορούσε να έρθει ευκολότερα, ενώ αυτό που προτάσσεται είναι πως η ομάδα, δίχως αδειοδότηση, θα έχει περιορισμένες δυνατότητες στις μεταγραφές και ίσως θα χρειαστεί έναν πιο έμπειρο τεχνικό.

Βεβαίως τις. εμπειρίες τις κέρδισε φέτος και ο Ρόκα που θα είναι ίσως «σοφότερος» για την επόμενη χρονιά, αν βέβαια παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Κομοτηνής, κάτι που φαίνεται πως είναι ακόμη υπό συζήτηση, καθώς δεν έχουν παρθεί αποφάσεις. Ο Ρόκα παραμένει στην Κομοτηνή φυσικά και εντός των ημερών αναμένεται να γίνει μία κουβέντα με τον προπονητή και την διοίκηση.
Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: