Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Γουέστ Χαμ- Έβερτον! (preview)

Σε ένα θεωρητικά αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, Γουέστ Χαμ και Έβερτον τίθενται αντιμέτωπες στο Λονδίνο για την προτελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Οι δύο τους διεκδικούν τη συμμετοχή τους στο Γιουρόπα Λιγκ μέσω του Fair Play. Άραγε… ενδιαφέρει καμία;  
Αυτό είναι το σημαντικό ερώτημα. Αν λάβουμε υπόψη τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν φέτος τα «ζαχαρωτά» όταν κλήθηκαν να… χωρέσουν Πρέμιερ Λιγκ και Γιουρόπα, μάλλον το εισιτήριο της Ευρώπης – υπό μία έννοια- δεν είναι καλοδεχούμενο.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η Γουέστ Χαμ συνεχίζει να απογοητεύει, γνωρίζοντας ακόμη μία ήττα την περασμένη αγωνιστική, αυτή τη φορά από την Άστον Βίλα με σκορ 1-0. Αδυνατεί να επανέλθει στα παλιά, καλά αγωνιστικά της επίπεδα, κάτι που φαίνεται από το γεγονός ότι πανηγύρισε μόλις μία φορά τις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Στο αποψινό ματς ο Σαμ Αλαρντάις δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κάρολ, Τόμκινς, Ντεμέλ, Χένρι και Σακό.
Στον αντίποδα, η Έβερτον προέρχεται από δύο κολλητές ήττες (Άστον Βίλα και Σάντερλαντ) και το σύνθημα όλων στις τάξεις της είναι η επιστροφή στο δρόμο των επιτυχιών. Υπάρχει απογοήτευση για το ξαφνικό τέλος του θετικού σερί (4 νίκες και 1 ισοπαλία), αλλά και πίστη ότι η ομάδα μπορεί να αφήσει πίσω τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα. Ο Λέιτον Μπέινς είναι η νέα απουσία των «ζαχαρωτών», μαζί με τους ήδη γνωστούς Γκίμπσον, Οβιέδο, Χίμπερτ και Πιενααρ.
Οι πιθανές συνθέσεις:
Γουέστ Χαμ: Αντριάν, Τζένκισον, Κόλινς, Ριντ, Κρέσουελ, Σονγκ, Νομπλ, Κουγιάτε, Ντάουνινγκ, Βαλέντσια, Νενέ.
Έβερτον: Χάουαρντ, Κόουλμαν, Στόουνς, Γιαγκέλκα, Γκάρμπατ, ΜακΚάρθι, Μπάρι, Λένον, Μπάρκλεϊ, Όσμαν, Λουκάκου.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: