Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Πετούν για την άνοδο τα «καναρίνια»!!

Η Νόριτς θα είναι το εμπόδιο της Μίντλεσμπρο στον τελικό των πλέι-οφ ανόδου της Τσάμπιονσιπ στο «Γουέμπλεϊ», με τα «καναρίνια» να φροντίζουν ώστε να μη χαλάσει το πάρτι στο «Κάροου Ρόουντ», επικρατώντας με το τελικό 3-1 της Ίπσουϊτς στον μεταξύ του επαναληπτικό.  
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πίεσαν περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να μην είχε ρυθμό, είχε όμως ένταση, πάθος και πολλά σκληρά μαρκαρίσματα για τα οποία ο ρέφερι σταματούσε συνεχώς το παιχνίδι...
Η Νόριτς πήρε το προβάδισμα στο 50ο λεπτό και μάλιστα, απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα! Ο Γκέρα, που μέχρι εκείνο το σημείο ήταν ίσως ο καλύτερος της ομάδας του Μικ ΜακΚάρθι, έκανε χέρι, αποβλήθηκε και ο Χούλαχαν από την άσπρη βούλα έκανε το 1-0. Τα «καναρίνια»... κοιμήθηκαν δέκα λεπτά αργότερα όταν σε ένα γέμισμα στην περιοχή τους ο Σμιθ με εύκολο πλασέ από κεφαλιά πάσα του Μέρφι ισοφάρισε.
Η ώθηση, όμως, του κόσμου στο «Κάροου Ρόουντ» οδήγησε το σύνολο του Άλεξ Νιλ στην πρόκριση στον μεγάλο τελικό των πλέι-οφ.
Αρχικά, στο 64' ο Ρέντμοντ από σουτ του Χόουσον που σταμάτησε πάνω του έκανε το 2-1 και το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 74' με τον Κάμερον Ζερόμ που πρόλαβε την έξοδο του Μπαϊαλκόσκι από την ασίστ του Ρέντμοντ.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: