Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Οι αναμνήσεις που κάνουν τον Τζέραρντ να χαμογελά!!

Ο Στίβεν Τζέραρν έκανε μια μικρή σύνοψη των καλύτερων στιγμών που έχει βιώσει στη θητεία του στη Λίβερπουλ.

Οι αναμνήσεις που κάνουν τον Τζέραρντ να χαμογελά
Ο Στίβεν Τζέραρν έκανε μια μικρή σύνοψη των καλύτερων στιγμών που έχει βιώσει στη θητεία του στη Λίβερπουλ, ψάχνοντας τρόπο να... συγκρατήσει, όπως είπε, τα δάκρυά του για το αποψινό, τελευταίο ματς της καριέρας του στο «Άνφιλντ».

Ο φυσικός ηγέτης των «κόκκινων», σήμερα, στο παιχνίδι κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας στην 37η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, θα μπει για τελευταία φορά στην καριέρα του στο «Άνφιλντ». Τουλάχιστον, φορώντας ποδοσφαιρικά παπούτσια.

Θέλει... δουλειά για την ψυχολογική προετοιμασία για όσα θα ζήσει το απόγευμα ο «Stevie G», που ρωτήθηκε για τις καλύτερες στιγμές του μεγαλύτερου κεφαλαίου της καριέρας του με την κόκκινη φανέλα και απάντησε:
Ο καλύτερος συμπαίκτης: «Ο Λουίς Σουάρες...»
Το αγαπημένο του γκολ: «Θα έβαζα 9/10 στον τελικό της Κωνσταντινούπολης και ένα μεγάλο... 0 στο τελευταίο μου ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ. Το απόλυτο μηδενικό».
Το αγαπημένο του γκολ: «Σε ομορφιά, αυτό στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, το 2006 στο τελευταίο λεπτό. Σε σημασία, σίγουρα η κεφαλιά στην Κωνσταντινούπολη που μείωσα σε 3-1...».
Η πιο σημαντική στιγμή: «Αν μιλήσουμε για ένα μοναδικό γκολ που ήταν καθοριστικό για την ομάδα σε μια συγκεκριμένη στιγμή, ήταν αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό στη φάση των ομίλων τη σεζόν 2004-2005, καθώς μετά συνεχίσαμε μέχρι και τον τελικό της Πόλης. Έπειτα από αρκετές εβδομάδες εκείνη την περίοδο μετά το ευρωπαϊκό του 2005, σκέφτηκα ήρεμα και αντιλήφθηκα πόσο σημαντικό ήταν το γκολ με τον Ολυμπιακό».
Το καλύτερο παιχνίδι: «Αυτό με την Έβερτον όταν πέτυχα και το χατ-τρικ. Έπειτα από τόση καζούρα και όσα έχω ακούσει από τους οπαδούς της συμπολίτισσάς μας, ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα να πετύχω τρία γκολ απέναντί τους».

*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: