Σάββατο 16 Μαΐου 2015

ΚΠΡ-Νιούκαστλ!! (preview)

Την περασμένη αγωνιστική η ΚΠΡ γνώρισε τον υποβιβασμό και σήμερα υποδέχεται τη Νιούκαστλ. Μια Νιούκαστλ, που χρειάζεται τη νίκη για να μην μπλέξει ακόμα περισσότερο στα σενάρια που την θέλουν να ακολουθεί τους «ρέιντζερς» στην Τσάμπιονσιπ.
Το «βαρύ» 6-0 από την Μάντσεστερ Σίτι την περασμένη εβδομάδα, επιβεβαίωσε και μαθηματικά την επιστροφή της ομάδας του Κρις Ράμσεϊ στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.
 
Μια χρονιά που ξεκίνησε με τον Χάρι Ρέντναπ και υψηλούς στόχους, ολοκληρώνεται με το χειρότερο δυνατό σενάριο για τους Λονδρέζους, που ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν το κοινό τους για φέτος.
 
Αντίπαλος στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν θα είναι η Νιούκαστλ. Η ομάδα του Τζον Κάρβερ πήρε τον πρώτο της βαθμό μετά από οκτώ σερί ήττες την προηγούμενη αγωνιστική, με το εντός έδρας 1-1 κόντρα στη Γουέστ Μπρομ. Οι «καρακάξες» έχουν μπλέξει για τα καλά, καθώς δύο στροφές πριν το φινάλε βρίσκονται μόλις στο +2 από τη γραμμή του υποβιβασμού και σήμερα δεν θέλουν να σκέφτονται τίποτα λιγότερο από την επιστροφή στις νίκες.
 
Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι του Κρις Ράμσεϊ θα παραταχθούν σήμερα χωρίς τους τραυματίες Φαουρλίν, Βάργκας, Ζάρατε και τους Φέρντιναντ και Σάντρο.
 
Ο Κάρβερ από την άλλη δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σ.Τέιλορ, Τιοτέ, Αϊνταρά, Άλνγουικ και Ντε Γιονγκ.
 
Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:
 
ΚΠΡ: Γκριν, Ίσλα, Ονουόχα, Κόκερ, Σουκ-Γιουνγκ, Χένρι, Μπάρτον, Φίλιπς, Φερ, Ζαμόρα, Όστιν
 
Νιούκαστλ: Κρουλ, Γιανμάατ, Κολοτσίνι, Ντάμετ, Γιόνας, Ρ.Τέιλορ, Κόλμπακ, Σισοκό, Καμπελά, Πέρεθ, Σισέ
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: