Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Γιώργο, τον αντίπαλο δεν τον πατάς όταν είναι πεσμένος...!!

Προέκυψε θέμα από το πουθενά. Μετά τον Κάτσε και την μπλούζα που προκάλεσε… εθνικό ζήτημα, μετά τις αναρτήσεις του Αθανασιάδη που τρόλαραν τους οπαδούς του Άρη, ήρθε η σειρά του Γιώργου Σαββίδη. Να λειτουργήσει σαν ένας οπαδός της Θύρας 4 ξεχνώντας πως δεν μπορεί να έχει αυτή την ιδιότητα (τουλάχιστον δημόσια) όντας γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ.

Μια ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη έφερε την αναστάτωση. Τι έγραψε; Ότι του λείπει ο Άρης και όχι ο Ηρακλής από τη Σούπερ Λίγκα.  Αλλά δεν το ανέφερε κομψά. Χρησιμοποίησε τα προσωνύμια… πεζοδρομίου των δύο μεγάλων συλλόγων, πέταξε μετά και το σύνθημα Άρης, εκδρομές, αγροτικά και έδωσε ραντεβού μαζί του σε τρία χρόνια.

Φυσικό ήταν να αποθεωθείε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Έχει, όμως, καμιά σημασία αυτό; ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Ο Γιώργος Σαββίδης, που δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα στο παρελθόν, οφείλει να αντιληφθεί το λάθος του. Όχι απλά ζητώντας μια στεγνή συγγνώμη χωρίς περιεχόμενο αλλά να αντιληφθεί πως αυτή τη στιγμή εκπροσωπεί έναν πολύ μεγάλο σύλλογο και τέτοιες συμπεριφορές καθόλου δεν τον τιμούν.

Αν δεν το αντιληφθεί; Ας τον κάνουν να το αντιληφθεί. Ο πατέρας του, οι συνεργάτες του, κάποιος τελοσπάντων…

ΥΓ. Επιλέξαμε να μην αναρτήσουμε το κείμενο του Γιώργου Σαββίδη συνειδητά. Δεν χρειάζεται να οξύνουμε άλλωστε περισσότερο τα πάθη σε μια ήδη τεταμένη περίοδο
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: