Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Το επόμενο βήμα του Ροσίτσκι!!

Ο Τόμας Ροσίτσκι έπειτα από σχεδόν μία δεκαετία ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα της καριέρας του. Προτεραιότητα για τον Τσέχο μεσοεπιθετικό αποτελεί η Μπουντεσλίγκα. 
Ο Τόμας Ροσίτσκι γράφει το τελευταίο κεφάλαιο της καριέρας του στην Άρσεναλ έχοντας λάβει την απόφαση έπειτα από εννιά χρόνια να εγκαταλείψει τους «κανονιέρηδες».
Ο Αρσέν Βενγκέρ προσανατολίζεται να προτείνει στο 34χρονο να παραμείνει για ακόμη μία σεζόν στην ομάδα του Λονδίνου, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να του εγγυηθεί χρόνο συμμετοχής.
Ο Ροσίτσκι έχοντας ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια έχασε την θέση του από τους Καθόρλα, Ουίλσιρ, Οζίλ και Αρτέτα.
Πριν από μερικούς μήνες ο Ολυμπιακός ασχολήθηκε με την περίπτωση του Ροσίτσκι, ωστόσο ο Τσέχος άσος προτίμησε να παραμείνει στην Άρσεναλ μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ήδη ομάδες από το ΜLS αλλά και η Σπάρτα Πράγας έχουν επιδείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.
Προτεραιότητα για τον Ροσίτσκι αποτελεί η επιστροφή του στο γερμανικό ποδόσφαιρο σε σύλλογο της Μπουντεσλίγκα ωστόσο τα πάντα θα κριθούν από το ύψος του συμβολαίου που θα του προσφερθεί αλλά και ο χρόνος συμμετοχής. 

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: