Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Τι ειπε ο Γιαννης Κοντης

O εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Αρης, Γιάννης Κόντης, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Μενδρινού, στις μεταγραφές που θα γίνουν αλλά και τις περιπτώσεις των Βιτόλο και Νέτο.

Αρχικά αναφερόμενος για την περίπτωση Μενδρινού, είπε: «Ο Μενδρινός είναι ένας ποδοσφαιριστής που αποφασίστηκε να αποκτηθεί. Δεν ήταν από τις πρώτες επιλογές, όμως οι επαφές έγιναν με δική του πρωτοβουλία. Είχαμε συμφωνήσει με τον παίκτη σε ένα πολύ καλό ποσό, παρόλο που δεν ήταν στις πρώτες επιλογές. Μου τηλεφώνησαν χθες (27/05) και μου είπαν για διάφορους λόγους ότι ο ποδοσφαιριστής λόγω της πληθώρας των παικτών που υπάρχει στην συγκεκριμένη θέση, δεν θα είχε πολλές ευκαιρίες. Στον Αρη θα έρθουν παίκτες που θέλουν να αγωνιστούν στον Αρη. Σε κανένα δεν μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα είναι βασικός. Για να έρθει κάποιος στην ομάδα πρέπει να πιστεύει στις ικανότητες του. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές...», ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Αναφέραμε κάποια ονόματα στη Λέσχη. Ήθελα να δείξω τις συμφωνίες που υπάρχουνε με την ομάδα. Όλες οι ομάδες χρωστούν στους παίκτες τους και για το λόγο αυτό δεν προχωρούμε ακόμα σε οριστικές ανακοινώσεις. Μιλούσα με την Σανταντέρ για τον τρόπο που θα πάρει τα χρήματα ο Σμόλαρεκ. Δεν ανακοινώνω ποτέ τις συμφωνίες. Δεν θέλω να εκτεθώ. Για κάθε παίκτη που δεν θα έρχεται, θα έρχεται κάποιος άλλος πολύ καλύτερος. Διαπραγματεύομαι με δύο ποδοσφαιριστές και ότι θα υπάρχει κάτι οριστικό για όποια από τις δύο περιπτώσεις, η μεταγραφή θα προκαλέσει εντύπωση. Ο παίκτης θα αγωνίζεται στη θέση του δημιουργικού μέσου. Θα είναι από τις καλύτερες μεταγραφές που θα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Η ομάδα την επόμενη χρονιά θα είναι πολύ καλύτερη. Πάντως θα υπάρξουν εξελίξεις σίγουρα πριν την προετοιμασία...». Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην ανησυχία που υπάρχει στις τάξεις του κόσμου, λέγοντας:

«Είπε κάποιος ότι δεν θα γίνουν μεταγραφές; Δεν μπορώ να καταλάβω τι έπιασε τον κόσμο και είναι πανικοβλημένος. Υπάρχει μια συγκεκριμένη διαδικασία για να γίνουν οι μεταγραφές. Ο κόσμος θα έπρεπε να ανησυχούσε εφόσον στην διοίκηση υπήρχαν άνθρωποι που ήταν άπειροι. Να είστε σίγουροι ότι δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανησυχία. Αν οριστικοποιήσουμε τις συμφωνίες τότε θα αλλάξουν πολλά δεδομένα. Πιστεύω μάλιστα ότι θα υπάρξουν ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες».

Τέλος, ο εκτελεστικός διευθυντής, αναφέρθηκε και στα θέματα των Βιτόλο και Νέτο, αναφέροντας τα εξής: « Εργαζόμαστε και για το θέμα του Βιτόλο. Αυτή την περίπτωση την εκμεταλλεύονται καλύτερα οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι. Μπορεί να έχω καλές σχέσεις, αλλά όταν μπαίνεις στον χορό. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν ρήτρα στον συμβόλαιο τους. Ο Νέτο έχει υψηλή ρήτρα. Εάν κάποια ομάδα έρθει και πληρώσει την ρήτρα, τότε δεν μπορούμε να μην δώσουμε τον παίκτη. Στην θέση του όμως θα πάρουμε ένα πολύ καλύτερο παίκτη. Αν έρθει πολύ καλή πρόταση, τότε θα δώσουμε την ευκαιρία στον παίκτη. Δεν συζητάμε όμως για πωλήσεις. Αν δεν υπάρξει πρόταση, θα του ανανεώσουμε το συμβόλαιο. Μακάρι να γίνει ανανέωση με τον Νέτο, έχω ιδιαίτερη ευαισθησία σ΄ αυτό το θέμα. Όταν ήταν να τον αποκτήσουμε η Σάντος είχε σοβαρές αντιρρήσεις».

3 σχόλια:

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Na ginoun aytes oi metagrafes pou yposxethikate proeklogika ston kosmo nai yparxoun kialles portokalies alla den kanoun ta portokalia pou yposxethikate

asteris michalakis είπε...

ta paxia ta logia ta xoptasame erga na vlepoume