Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Εκτος ο Τζορβας!


Κακά μαντάτα για τον Νίκο Νιόπλια στην τελευταία προπόνηση πριν την Σταντάρ, καθώς ο Αλέξανδρος Τζόρβας υποφέρει από γαστρεντερίτιδα και έμεινε εκτός αποστολής. Οι... σίγουροι και τα διλήμματα για την ενδεκάδα.
Τζόρβας off, Γκαλίνοβιτς in

Την ώρα που ο Νίκος Νιόπλιας... έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση, μιας και η συντριπτική πλειοψηφία του ρόστερ ήταν στην διάθεση του για τον αγώνα με την Σταντάρ ήρθε το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Αλέξανδρο Τζόρβα. Ο διεθνής πορτιέρο ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και έμεινε εκτός αποστολής. Την θέση του θα πάρει κάτω από τα δοκάρια ο Μάριο Γκαλίνοβιτς που επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό.

Στη σημερινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ταχύτητες, ασκήσεις κατοχής της μπάλας "5-2", τακτική και δίτερμα.

Μετά το πέρας της σημερινής προπόνησης, ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα με την Σταντάρτ Λιέγης, στο πλαίσιο της φάσης των 16 του UEFA Europa League. Εκτός αποστολής εκτός από τον Τζόρβα έμειναν και οι: Μαχλελής, Σεϊταρίδης, Γκάμπριελ και Κατσουράνης.

Τα διλήμματα, οι σίγουροι και η συζήτηση

Τώρα, και όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Νίοπλιας φαίνεται πως ναι μεν έχει αποφασίσει για νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα αλλά φαίνεται πως το σκέφτεται ακόμη για κάποιες θέσεις. Καταρχήν να ξεκινήσουμε με τους σίγουρους. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Γκαλίνοβιτς, δεξιά ο Βύντρα, αριστερά ο Δάρλας και ο Καντέ με τον Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας. Ο Ζιλμπέρτο στα αμυντικά χαφ, αριστερά ο Λέτο και στην κορυφή της επίθεσης ο Σισέ. Για το δεξί «φτερό» το προβάδισμα έχει ο Σαλπιγγίδης, με τους Ρουκάβινα και Μαρίνο να διεκδικούν θέση. Για τις δύο θέσεις στα χαφ, Σιμάο, Καραγκούνης και Νίνης «παίζουν» δυνατά. Πολλά, όμως, θα εξαρτηθούν και από την συζήτηση που θα έχει ο 45χρονος τεχνικός με πρωτοκλασσάτους παίκτες(«Σάλπι», «Κάρα») για το πως νιώθουν και το αν θεωρούν απαραίτητο να πάρουν κάποιες... ανάσες ενόψει μάλιστα και της δύσκολης συνέχειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: