Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Tenorio-Στοίχημα...Έχει βάση το διπλό της Internacional !

Επιμέλεια-Tenorio.

Tην καλησπέρα μου σε όλη την παρέα .

Eλπίζω καί εύχομαι να είστε όλοι καλά. Το Σαββατοκύριακο πού μας πέρασε ασχοληθήκαμε με δύο δυάδες, δυστυχώς δεν είχαμε καλό απολογισμό, καθώς είχαμε 2 στα 4 σημεία, με αποτέλεσμα να μείνουμε μακριά από τα κέρδη.Πολλά παιχνίδια στο μεσοβδόμαδο , αλλά θα μού επιτρέψετε γιά ακόμη μία φορά να απέχω, δεν έχω κατά νού να πoντάρω ούτε τσακιστό σέντς στα παιχνίδια τού Εuropa League, καί των προκριματικών τού Champions League.Δεν το έκανα ποτέ στο παρελθόν, δεν θα το κάνω ούτε τώρα, γιατί πολύ απλά δεν μπορώ να βρώ στοιχηματική άκρη με αυτές τις διοργανώσεις

Πάμε να δούμε τι έχουμε γιά σήμερα , εκεί όπου θα ασχοληθούμε με ένα καί μοναδικό σημείο.


Atletico Mineiro - Internacional (2)

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «Arena do Jacare» του Σέτε Λαγκόας, μίας πόλης που απέχει 60 χιλιόμετρα από τη φυσική έδρα της Atletico Mineiro.

Άσχημη εμφάνιση καί ήττα την περασμένη αγωνιστική γιά την γηπεδούχο Atletico Mineiro.Έχασε με σκόρ 1-0 στην έδρα της Korinthians, χωρίς να απειλήσει σχεδόν καθόλου την αντιπαλό της.Οί γηπεδούχοι διαθέτουν μία απο τις χειρότερες άμυνες στο πρωτάθλημα, ενώ καί η γενική τους φόρμα δεν είναι καθόλου καλή.Απόδειξη το ότι μετρά, 5 ήττες, στα τελευταία της 6 παιχνίδια.

Το όλο κλίμα στην ομάδα δεν είναι καί πολύ καλό, καθώς οι οργανωμένοι οπαδοί βρίσκονται σε κόντρα με την διοίκηση γιά το θέμα των τιμών με τα εισιτήρια.Γιά την σημερινή αναμέτρηση το γήπεδο πάντως δεν αναμένεται να γεμίσει γιά δεύτερο συνεχόμενο ματς.

Κόντρα στην Internacional η παράδοση είναι αρνητική εδώ και 12 αγώνες ,με την τελευταία νίκη της Αtletico να είναι στο μακρυνό 2002 !!


Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Internacional, η οποία νίκησε με 2-1 εντός έδρας την ομάδα της Seara, υποχρεώνοντάς την έτσι στην πρώτη της φετινή ήττα. Οί φιλοξενούμενοι παρουσιάζονται μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο στην επανέναρξη τού πρωταθλήματος καθώς πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, και πήραν σχετικά εύκολα θα έλεγε κανείς το τρίποντο ,κόντρα σε μία από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος.

Κακή φόρμα, ουδέτερη έδρα ,καί προβλήματα μεταξύ φιλάθλων καί διοίκησης στην Atletico Mineiro

Σε αυτή την φάση , η Internacional δείχνει να είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την Atletico , που παίζει και σε ένα γήπεδο που οι παίκτες της δεν το νιώθουν ακόμη έδρα.


Έχει βάση το διπλό της Internacional , το οποίο καί θα προτιμήσω σε απόδοση (2.75)


Καλά να περνάτε, τα σέβη μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: