Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Βιτόλο: «Ξέρω ότι έκανα μεγάλη ζημιά…»


Ο Βίκτορ Βιτόλο μίλησε σήμερα στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή Revolution. Ο Βιτόλο αναφέρθηκε αρχικά στην αποβολή του στο χθεσινό παιχνίδι του Καυτανζογλείου: «Είμαι πολύ λυπημένος. Δεν ήθελα να προξενήσω ζημιά, ήμουν πολύ συγκεντρωμένος στη δουλειά, αφού ήθελα να κόβω όλες τις αντεπιθέσεις των αντιπάλων. Δεν ξέρω πως έγινε. Σήκωσα το χέρι μου και δέχθηκα την κάρτα. Ξέρω ότι ήταν μεγάλη ζημιά για την ομάδα μου…»
Για το αν είχε μία συζήτηση με τον Φερνάντο Σάντος τόνισε: «Δεν είχα καμία συζήτηση με Σάντος. Γνωρίζει ότι δεν το ήθελα. Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να βοηθάω την ομάδα. Ξέρει τι μπορώ να κάνω και φυσικά δεν ήταν κάτι που έγινε εσκεμμένα».
Για το γεγονός πως θα χάσει τα δύο παιχνίδια με ΠΑΣ και Παναθηναϊκό είπε: «Νιώθω πολύ άσχημα, είναι δύσκολο και σκληρό να μην μπορώ να βοηθήσω. Εύχομαι να περάσουν οι εβδομάδες αυτές και να επιστρέψω στα παιχνίδια. Κι εγώ δεν ξέρω τι να κάνω στο τέλος της εβδομάδας από την στιγμή που δεν θα παίζω».
Για τον αποκλεισμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε: «Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν στιγμές δύσκολες. Αγχωθήκαμε μετά το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε και χάσαμε την αίσθηση του αγώνα. Μετά από ένα νικηφόρο σερί και ένα σερί που δεν είχαμε δεχθεί γκολ, μας παραξένεψε ότι μείναμε πίσω στο σκορ και μας μπλόκαρε. Επιτεθήκαμε ανορθόδοξα και δεν είχαμε την απαραίτηση συγκέντρωση για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι».
Για την αντίδραση του ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό και το καλό του πρώτο ημίχρονο κυρίως με τον Ηρακλή τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα ανδρών. Μετά τις ήττες πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Αν δεν αντιδράσουμε έτσι τα πράγματα θα είναι χειρότερα. Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια».
Για τα σενάρια που υπήρξαν σχετικά με τις αντιδράσεις που ξεκίνησαν από τον ίδιο και τους Γκαρσία και Κοντρέρας για το θέμα που δημιουργήθηκε στα αποδυτήρια και την συζήτηση με την διοίκηση για το οικονομικό υπογράμμισε: «Δεν μπορώ να απαντήσω σε κάτι μη αληθινό. Δεν μπορώ να απαντήσω σε φήμες. Αυτό βγήκε προς τα έξω γιατί ίσως εμείς οι τρεις είμαστε τρεις παίκτες σε σημαντική θέση. Ήθελαν να μας κάνουν ζημιά και να χαλάσουν την ισορροπία στην ομάδα».
Για όλη αυτή την κουβέντα που έγινε σχετικά με τα χρήματα και το κατά πόσο επηρεάστηκε η ομάδα, ο Ισπανός μέσος τόνισε: «Αυτή η συζήτηση σε καμία περίπτωση δεν χάλασε το κλίμα. Όλοι οι παίκτες είναι ενωμένοι και έχουν την ίδια όρεξη να παλεύουν σε κάθε παιχνίδι. Ακόμη και χθες με παίκτη λιγότερο δεν σταμάτησε να παλεύει για τη νίκη. Η ισορροπία δεν χαλάει στα αποδυτήρια όσο και αν ενδεχομένως κάποιοι το θέλουν».
Για τον στόχο του ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα ο Βιτόλο επισήμανε: «Στόχος είναι να παλεύει πάντα για το παιχνίδι που έχει μπροστά του και να μειώνει την διαφορά από τις ομάδες που προπορεύονται. Θα παλεύουμε πάντα για να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: