Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είναι πολύ κοντά στον Ηρακλή


Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είναι πολύ κοντά στον Ηρακλή και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πολύ σύντομα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να σφραγίσει τη συφμωνία του με τους "κυανόλευκους". Ο Έλε είχε συζητήσει πριν απο μέρες με τον Ηρακλή που αρχικά υποχώρησε αλλά, τελικά, επανήλθε για να τον αποκτήσει.

  • Πρώτη μέρα για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στην Ιταλία, με την ομάδα να προπονείται πρωί και απόγευμα στο αθλητικό κέντρο του Spiazzo. Η πρωινή προπόνηση είναι στις 11:00 ώρα Ελλάδας (10:00 Ιταλίας) και περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, ενώ η απογευματινή στις 19:00 ώρα Ελλάδας (18:00 τοπική) και περιλαμβάνει πολύ ποδόσφαιρο.

    Ο Μάρα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, προκειμένου να ξεπεράσει την μυική επιβάρυνση, ενώ τμήματα των ομαδικών προπονήσεων ακολουθούν οι Ηλιάδης, Κομπαγιάσι και Σολτάνι, ενώ στην υπόλοιπη διάρκεια του προγράμματος ακολουθούν ατομικούς ρυθμούς.

    Με την ομάδα αρχίζουν δοκιμές δύο Ιταλοί ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα ο 27χρονος μέσος, Αλμπέρτο Κουάντρι, ο οποίος ανήκει στη Λάτσιο και ο 27χρονος τερματοφύλακας της Γκροσέτο, Αλεσάντρο Καρπάκο.

  • Παρελθόν αποτελεί από τη θέση του τεχνικού διευθυντή ο Γιώργος Καπαγιαννίδης.
  • Δεν υπάρχουν σχόλια: