Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

Διάψευση για Ντιαρά


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ανυπόστατες χαρακτήρισε τις που θέλουν τον Μαχαμαντού Ντιαρά να φεύγει από τη Ρεάλ, ο μάνατζερ του παίκτη. Ο Αφρικανός μέσος της «βασίλισσας» δε δείχνει να ανταποκρίνεται στο ενδιαφέρον που αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες δείχνουν γι’ αυτόν και το μόνο που σκέφτεται είναι η γρήγορη επιστροφή, μετά τον τραυματισμό του, στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Η άφιξη αρκετών παικτών στη Μαδρίτη αυτό το καλοκαίρι έχει δημιουργήσει την ανάγκη για περικοπές στο ρόστερ της Ρεάλ, ενώ ιδιαίτερα η μεταγραφή του Τσάμπι Αλόνσο δημιουργεί την αίσθηση πως, ειδικά η θέση του Ντιαρά, ίσως είναι επισφαλής.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με το εκπεφρασμένο ενδιαφέρον συλλόγων, όπως οι Γιουβέντους και Μίλαν αρχικά και Άρσεναλ και Τότεναμ εσχάτως, αποτέλεσαν «τροφή» για μια ιδιαίτερα έντονη φημολογία που ήθελε τον Αφρικανό να μετακομίζει από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Μια φημολογία, ωστόσο, που διέψευσε κατηγορηματικά ο μάνατζερ του, Φρεντερίκ Γκερά.

«Όταν άκουσα κι εγώ τις φήμες, ειδικά για τη Μίλαν, πήρα τηλέφωνο τον Μαχαμαντού για να τον… ρωτήσω αν συμβαίνει κάτι», σημείωσε σε ιταλικά Μέσα ο Γκερά και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά πως «κι εκείνος είχε την ίδια απορία με εμένα».

Αφού τόνισε, δε, με ειλικρίνεια πως «θα ήταν λίγο δύσκολο ένας παίκτης που θα επανέλθει σε δυο μήνες από τραυματισμό να διεκδικείται από τόσες ομάδες», ξεκαθάρισε ότι «το μόνο πράγμα που έχει ο Ντιαρά στο μυαλό του είναι να αναρρώσει από τον τραυματισμό του, να επανέλθει στις προπονήσεις της Ρεάλ και να φτάσει στα συνήθη επίπεδα απόδοσης του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: