Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

Λίβερπουλ: Υπέγραψε για πέντε χρόνια ο Ακουιλάνι


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Μετά από τη συμφωνία με τη Ρόμα έναντι 20.000.000 ευρώ για την μετακίνηση του Αλμπέρτο Ακουιλάνι από το "Ολίμπικο" στο "Άνφιλντ", η Λίβερπουλ "έδωσε τα χέρια" και με τον παίκτη, ανακοινώνοντας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της την Παρασκευή (7/8) πως ο Ιταλός μέσος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

"Η Λίβερπουλ επιβεβαίωσε αυτό το βράδυ ότι ο Αλμπέρτο Ακουιλάνι ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και συμφώνησε για 5αετές συμβόλαιο συνεργασίας με το σύλλογο.

Ο παίκτης θα συνεχίσει τώρα την αποθεραπεία του μετά από εγχείριση στον αστράγαλο υπό την επίβλεψη του ιατρικού επιτελείου της Λίβερπουλ και αναμένεται να είναι απόλυτα έτοιμος σε περίπου 4-8 εβδομάδες", ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο παίκτης θα αμοίβεται με 80.000 λίρες εβδομαδιαίως, ενώ θα πάρει την πρώτη του γεύση από το νέο ποδοσφαιρικό του σπίτι το Σάββατο, οπότε και θα βρεθεί στο "Άνφιλντ" για να παρακολουθήσει το φιλικό της Λίβερπουλ κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, τελευταίο πριν την έναρξη της φετινής Πρέμιερ Λιγκ το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: