Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Σφραγίζει την πρόκριση

paok_panigiria.jpgΑπόψε στις 21.45 (NOVASPORTS 1) ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Νορβηγική Βαλερένγκα στην ρεβάνς του 2-1 του πρώτου αγώνα στο Όσλο. «Καμίνι» η Τούμπα , δεδομένο θεωρείται το πρώτο sold out της φετινής σεζόν. Σενάρια από την Ιταλία συνεχίζουν να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του «δικέφαλου του Βορρά» για τον αμυντικό χαφ της Νάπολι, Ντάλα Μπόνα.



Με τον αέρα του φαβορί ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί απόψε στην Τούμπα την Νορβηγική Βαλερένγκα έπειτα από τη νίκη με 2-1 πριν από μια εβδομάδα στο Όσλο. Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης Φερνάντο Σάντος αναμένεται να παρατάξει ένα επιθετικό σχήμα 4-3-3 με τους: Χαλκιά, Σνάουτσνερ, Μπιζέρα, Τσιρίλο, Λίνο, Φωτάκης, Γκαρσία, Ίβιτς, Κονσεϊσάο, Σορλέν και Αναστασάκος. Ο Πορτογάλος προπονητής δεν υπολογίζει για το σημερινό ματς τους Μουσλίμοβιτς, Κοντρέρας και Αραμπατζή.

Από κει και πέρα η Τούμπα φοράει τα γιορτινά της καθώς εκτός από τα 21.100 εισιτήρια διαρκείας ,«εξαφανίστηκαν» και τα 4.800 απλά εισιτήρια που κυκλοφόρησαν.

Στο μεταξύ οι Ιταλοί συνεχίζουν να γράφουν για τον 28χρονο αμυντικό χαφ της Νάπολι Ντάλα Μπόνα ο οποίος έμεινε ελεύθερος. Από την πλευρά τους οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τηρούν σιγή ιχθύος για το συγκεκριμένο θέμα με τον συγκεκριμένο παίκτη να έχει ακουστεί και στο παρελθόν για λογαριασμό των «ασπρόμαυρων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: