Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Ήττα στο πάρτι


Εκπληκτική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί του Αρη Την ήττα με 1-0 από την Μπόκα Τζούνιορς γνώρισε ο Αρης στο "Κλεάνθης Βικελίδης", στο πρώτο φιλικό τεστ του επί ελληνικού εδάφους. Αναμέτρηση που άρχισε με είκοσι λεπτά καθυστέρηση, εξαιτίας των "θερμών" εκδηλώσεων των οπαδών των "κίτρινων" που γέμισαν ασφυκτικά το γήπεδο και φρόντισαν από πολύ νωρίς να δώσουν γιορτινό χρώμα στην ατμόσφαιρα.

Το τελικό αποτέλεσμα, μετά από ένα παιχνίδι που οι Αργεντινοί είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και οι Θεσσαλονικείς φανέρωσαν κατά διαστήματα καλά στοιχεία, διαμορφώθηκε με τέρμα που πέτυχε στο 73', με κεφαλιά, ο Μπατάλια.

Την προσεχή Δευτέρα (10/8) ο Αρης θα υποδεχτεί, σε αναλόγου χαρακτήρα παιχνίδι, την Κίεβο Βερόνα.

ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Νέτο (46' Φλάβιο), Νασούτι (67' Πρίτας), Γκιάρο (59' Γιάχιτς), Αράνο, Ναφτί (55' Φερναντέζ), Γκαρσία (67' Κουλουχέρης), Γκρασιάν, Κάλβο (46' Χαβίτο), Κόκε (70' Ντέιλι), Αμπρέου (59' Κάμπορα)
ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ: Αμποντανσιέρι, Ιμπάρα (46' Μεντέλ), Σαούρο, Φορλίν, Μονζόν, Τσάβες (46' Ροντρίγκες), Ντίας (46' Ρικέλμε), Μαρίνο (46' Μπατάλια), Γκαϊτάν (60' Μπολσούα), Νοίρ (59' Μούνχε), Φιλίπο (59' Παλέρμο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: