Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Μπάγεβιτς: «Είμαστε κοντά στον Λεονάρντο»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Είδηση έβγαλε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετά τη λήξη του νικηφόρου φιλικού απέναντι στον Πανιώνιο (1-0). Ο Σερβοέλληνας τεχνικός αποκάλυψε-κόντρα στα όσα δήλωσε χθες ο Νίκος Θανόπουλος-πως η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Λεονάρντο.

«Πρέπει να βιαστούμε με τις μεταγραφές. Αύριο θα δούμε τι γίνεται. Νομίζω ότι είμαστε κοντά στον Λεονάρντο», δήλωσε ο 62χρονος προπονητής, ενώ όταν του ζητήθηκε να διευκρινίσει αν εννοεί πως η «Ένωση» βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ή την… απώλεια του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού του Λεβαδειακού, απάντησε: «Είμαστε κοντά στο να τον πάρουμε».

Την Πέμπτη ξεκαθαρίζει για Καφέ

Ο Παντελής Καφές αποχώρησε στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου του φιλικού κόντρα στον Πανιώνιο και η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου κάνει λόγο για θλάση στον δικέφαλο. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί το επόμενο διήμερο, μετά τις εξετάσεις που θα υποβληθεί στο Ιατρικό Κέντρο. Ο Χουανφράν υπέστη διάταση στους προσαγωγούς, ο Ράφικ Τζιμπούρ ένιωσε μια μικρή ενόχληση στον τένοντα του δεξιού γόνατος, ενώ ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς υπέστη ένα μικρό υποδόριο αιμάτωμα στο αριστερό γαστροκνήμιο από χτύπημα που δέχτηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: