Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Μπερλουσκόνι: "Μένει στη Μίλαν ο Πίρλο"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Αντρέα Πίρλο δεν πωλείται στην Τσέλσι... Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της σύσκεψης κορυφής που έλαβε χώρα την Τετάρτη (5/8) μεταξύ των Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Αντριάνο Γκαλιάνι και Λεονάρντο, με τον ιδιοκτήτη της Μίλαν να ξεκαθαρίζει ότι ο 30χρονος μέσος θα τελειώσει την καριέρα του με τη φανέλα των "ροσονέρι".

"Ο Πίρλο δεν είναι υπό παραχώρηση, θα μείνει μαζί μας και θα τελειώσει την καριέρα του στη Μίλαν. Ξέρετε ότι για τον δικό μας Αντρέα Πίρλο πήραμε μεγάλη οικονομική προσφορά από την Τσέλσι.

Μιλήσαμε και με τον παίκτη και θεωρήσαμε ότι πρέπει να δεχτούμε το αίτημα του Λεονάρντο να κρατήσουμε τον Πίρλο", τόνισε ο "καβαλιέρε", συμπληρώντας πως ο νεαρός τεχνικός απολαμβάνει της καθολικής εμπιστοσύνης της διοίκησης, ενώ κατέστησε σαφές πως οι "ροσονέρι" θα κινηθούν για την απόκτηση ενός στράικερ ολκής.

"Η διοίκηση είναι στα χέρια του κυρίου Γκαλιάνι ο οποίος θα έχει όλους τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους για την απόκτηση ενός επιθετικού, που έχει συνέπεια στο γκολ. Έχουμε ήδη εντοπίσει ονόματα που αρέσουν στον προπονητή μας.

Η Μίλαν έχει ήδη στο ρόστερ επιθετικούς επιπέδου, όμως ο Λεονάρντο εκτιμά ότι δεν είναι δυνατόν να βγάλουν μόνοι τους ένα πρωτάθλημα και ταυτόχρονα τις αγωνιστικές υποχρεώσεις μέσα στην εβδομάδα.

Τα ονόματα υποψηφίων; Αυτά που έχουν ακουστεί πρόσφατα, του Λουίς Φαμπιάνο και του Χούντελααρ".

Πίρλο: "Είμαι ευτυχισμένος..."
Αμέσως μετά την ανακοίνωση της παραμονής του Αντρέα Πίρλο στη Μίλαν διά στόματος Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο Ιταλός μέσος έκανε δηλώσεις στον επίσημο σταθμό του συλλόγου (Milan Channel), όπου εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος από την έκβαση της υπόθεσης.

"Σήμερα είναι μία πολύ όμορφη ημέρα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα μπορέσω να κλείσω εδώ την καριέρα μου. Αυτό έγινε χάρη στον πρόεδρο, στον Αντριάνο Γκαλιάνι, και κυρίως τον Λεονάρντο που εξαιρώντας με από τις μεταγραφές μου έδωσαν τη δυνατότητα να κλείσω εδώ την καριέρα μου.

Όταν μου γνωστοποίησαν αυτή την είδηση, ήμασταν όλοι ευχαριστημένοι, επιτέλους τελειώνει η ιστορία αυτό του καλοκαιριού και θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε την ροσονέρα περιπέτεια.

Υπήρχε η πιθανότητα να αλλάξω ομάδα και περιπέτεια, όμως στο τέλος και με κοινή συναίνεση, η ομάδα και εγώ αποφασίσαμε να συνεχίσουμε και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: