Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

ΞΑΝΘΗ: Νίκη στο τελευταίο φιλικό

Με νίκη αποχαιρετά την προετοιμασία της στη Γερμανία η Ξάνθη. Οι ακρίτες επικράτησαν με 2-0 της Αλ Αραμπί του Κατάρ, στο τελευταίο φιλικό στη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης, δείχνοντας θετικά στοιχεία στον Βόλφανγκ Βολφ, που δείχνει ευχαριστημένοι από τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα των παικτών του. Σκόρερ της ελληνικής ομάδας ήταν ο Ζιέντσουκ στο 82’ και στο 89’.

Στην πρώτη φάση, ο Πολωνός επιθετικός εκτέλεσε απευθείας φάουλ, ενώ στη δεύτερη δέχτηκε την μπαλιά του Κόλμπας και με σουτ έξω από την περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι παίκτες του Βολφ ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, ενώ οι Ασιάτες ήταν ανώτεροι στο δεύτερο.

Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, ύστερα από μονομαχία που έγινε στο κέντρο του γηπέδου, τραυματίστηκε ο Παντελής Ριζογιάννης στο γόνατο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο. Εκτιμήσεις για τον τραυματισμό θα μπορέσουν να γίνουν την Πέμπτη, όταν η Ξάνθη θα επιστρέψει στη Θράκη.


SKODA ΞΑΝΘΗ: Λυμπερόπουλος, Κομεσίδης, Βάλλας (70’ Ταϊντέρ), Τζιωρτζόπουλος, Φερναντέζ, Κιντάνα (70’ Κόλμπας), Ριζογιάννης (46’ Μπέρτος), Φλίσκας, Ζιέντσιουκ, Λουτσιάνο (70’ Μαρσελίνιο), Σουάνης (70’ Στίβαρ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: