Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Αποσύρεται προσωρινά

mark_gonzalez2.jpgΑλλάζουν στάση στον Ολυμπιακό σε ότι αφορά την περίπτωση του Μαρκ Γκονζάλες. Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων», ενημερώθηκε επίσημα για τις προθέσεις του προέδρου της Μπέτις και αποφάσισε προσωρινά να αποσύρει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του 25χρονου Χιλιανού επιθετικού. Θετικός δηλώνει στα ιταλικά μέσα ο Βίκτορ Ομπίνα για τον Ολυμπιακό. Στις 27 Αυγούστου έκτακτη γενική συνέλευση για την είσοδο του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ΠΑΕ.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας δεν πρόκειται να γίνει καμία κίνηση για τον Γκονζάλες από πλευράς Ολυμπιακού, μήπως και λογικευτεί ο Λοπέρα και αποφασίσει να ρίξει σε λογικά πλαίσια τις απαιτήσεις του από την στιγμή μάλιστα που δεν έχει καμία πρόταση στα χέρια του για τον Χιλιανό άσο.

Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι διατεθειμένοι να επανέλθουν για τον 25χρονο αριστερό χαφ, αν ο Ισπανός πρόεδρος της Μπέτις δεχθεί να διαπραγματευθεί με βάσει τα οικονομικά δεδομένα των πρωταθλητών Ελλάδας. Είναι γνωστό ότι η οι ερυθρόλευκοι» προσφέρουν τρία εκατομμύρια ευρώ, αλλά υπάρχει η διάθεση να δώσουν κάτι παραπάνω αν χρειαστεί.


Θετικός ο Ομπίνα

Στο μεταξύ την ώρα που το σήριαλ με τον Μαρκ Γκονζάλες συνεχίζεται ο μάνατζερ του Βίκτορ Ομπίνα παραδέχτηκε στον ιταλικό Τύπο, ότι ο πελάτης του είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό παρότι υπάρχουν και άλλες ομάδες που τον θέλουν όπως η Αταλάντα και η Στουτγκάρδη.

«Ίσως η Ελλάδα να μην είναι ο πιο ελκυστικός προορισμός για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι κακή προοπτική να αγωνιστεί κανείς στην κορυφαία ομάδα της χώρας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νιγηριανός επιθετικός της Ίντερ.


Μπαίνει ο Μαρινάκης

Έκτακτη γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 27 Αυγούστου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την είσοδο του Βαγγέλη Μαρινάκη. Θα υπάρξει ανάκληση του μετοχικού κεφαλαίου προκειμένου να συμψηφιστούν τα οικονομικά ανοίγματα. Κάτι τέτοιο θα γίνει με μείωση της τιμής της μετοχής που αυτή την εποχή έχει 2 ευρώ.

Ο Μαρινάκης θα μπει αρχικά με ένα ποσό 15-20 εκατομμυρίων ευρώ και στη συνέχεια είναι πολύ πιθανό να βάλει κι άλλα χρήματα αφού η αύξηση που είχε ανακοινωθεί αρχικά θα φτάσει τα 42 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό πάντως, θα ξεκαθαρίσει στην πορεία καθώς μετά τις σχετικές τροποποιήσεις τα ποσά όπως είναι λογικά θα αλλάξουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: