Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Ηρακλής: Υπέγραψε για 2 χρόνια ο Ηλιάδης


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Παίκτης του Ηρακλή είναι και επίσημα ο Ηλίας Ηλιάδης, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών με τους "κυανόλευκους".

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, μετά από 4 χρόνια παραμονής στην ομάδα του ΠΑΟΚ, αλλάζει "στρατόπεδο" και πλέον θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Ηρακλή.

Μία μέρα πριν, ο τεχνικός του "γηραιού", ο Όλεγκ Προτάσοφ είχε ανάψει το "πράσινο φως" για την απόκτηση του παίκτη.

Ο Στέλιος Ηλιάδης, δήλωσε λίγο μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου:

"Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι ανήκω στην οικογένεια του Ηρακλή. Βασικός στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να έχει μια επιτυχημένη πορεία. Οι φετινοί στόχοι του Ηρακλή είναι πολύ ψηλότεροι και με σκληρή, ομαδική δουλειά μπορούμε να τους πετύχουμε. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε ως ομάδα.

Γνωρίζω τους περισσότερους Ελληνες συμπαίκτες μου και αυτό θα με βοηθήσει στο να περάσω αμέσως στο κλίμα της νέας ομάδας μου. Στοχεύω στο να καθιερωθώ στον Ηρακλή, μέσα από την πολλή δουλειά και είναι σίγουρο ότι έχω εξαιρετική διάθεση, για να δώσω τα πάντα στην ομάδα.

Από την 1η Ιουλίου προπονούμαι μόνος και θεωρώ ότι σε 10 μέρες θα είμαι έτοιμος να ακολουθώ το ρυθμό προπονήσεων των συμπαικτών μου. Αυτό, που έχω ως προτεραιότητα είναι το να προσφέρω στον Ηρακλής και μέσα από την επιτυχία της ομάδας μου να αναδειχθώ και εγώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: