Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Αποθέωση στο αεροδρόμιο

Το απόγευμα της Τρίτης αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού για την Ρώμη. Τους «πράσινους» περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη στο «Ελ. Βενιζέλος». Βλέπετε, στο διεθνή αερολιμένα των Αθηνών βρίσκονταν αρκετοί φίλοι της ομάδας, που ετοιμάζοντας κι αυτοί να «πετάξουν» (με άλλες πτήσεις) για την αιώνια πόλη.

Αλλωστε, σχεδόν 5.000 θα είναι οι οπαδοί του «τριφυλλιού» στο Ολίμπικο το βράδυ της Πέμπτης. Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ γνώρισαν την αποθέωση. Συγχρόνως άκουσαν τα συνθήματα του κόσμου, που είχαν να κάνουν όχι με το παιχνίδι κόντρα στην Ρόμα, αλλά με την δίψα για πρωτάθλημα και κύπελλο.

Νιόπλιας: "Είμαστε καλά"
Ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο. Λίγο πριν επιβιβαστεί η αποστολή στο αεροπλάνο, ο έλληνας τεχνικός αποκάλυψε ότι δεν θα είναι στην ενδεκάδα ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

-Η μεγάλη στιγμή για τον Παναθηναϊκό έφτασε. Με τι ψυχολογία πάει η ομάδα στη Ρώμη;
«'Έχουμε πει πολλές φορές ότι αυτά είναι ξεχωριστά ματς, για άλλες διοργανώσεις. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο παίξαμε το πρώτο μέρος στην Αθήνα και έχουμε να δώσουμε το δεύτερο στη Ρώμη. Έχουμε ένα μικρό αβαντάζ από τη νίκη μας, γιατί περνάμε με δύο αποτελέσματα».

-Κύριε Νιόπλια, πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού θα βρεθούν στο Ολίμπικο.
«Είναι σημαντικό πράγμα και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε, όπως κάναμε και με τους 60.000 που ήρθαν στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ. Εύχομαι να νικήσουμε και να τους δώσουμε χαρά».

-Έχετε στο μυαλό σας να ξεκουράσετε παίκτες εν όψει του Πανιωνίου;
«Ναι, είναι πιθανό αυτό».

-Ο Ζιλμπέρτο θα παίξει;
«Όχι. 100% για αυτό το παιχνίδι. Με τον Πανιώνιο ναι».

-Δεν θα παίξει καθόλου ή θα το αποφασίσετε τελευταία στιγμή.
«Δεν θα αρχίσει στο παιχνίδι».

-Η ψυχολογία της ομάδας πως είναι μετά την ήττα στην Τούμπα;
«Είναι διαφορετικό παιχνίδι και είμαστε καλά».

-Σας ανησυχεί που η ομάδα δεν παίρνει τα αποτελέσματα που δικαιούται;
«Τώρα έχουμε τη Ρόμα. Από την Παρασκευή και μετά μπορούμε να σκεφτούμε το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: