Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Μέσα Μπλάνκο και Σάχα

Ευχάριστα ήταν τα νέα στην προπόνηση της Παρασκευής για την ΑΕΚ, αφού Σεμπαστιάν Σάχα και Ισμαέλ Μπλάνκο προπονήθηκαν κανονικά και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό. Εκτός έμεινε τελικά ο Ραφίκ Τζιμπούρ.

Μια μία πρωινή προπόνηση την Παρασκευή ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών της Ένωσης ενόψει του αποψινού αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (19:30 NOVA).

Οι παίκτες της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα στις 10:30 χθες το πρωί και ξεκίνησαν το πρόγραμμα τους με το καθιερωμένο ζέσταμα. Στη συνέχεια ο Μανόλο Χιμένεθ τους μίλησε για την τακτική που θα ακολουθήσουν και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν για να αρχίσουν τις ασκήσεις.

Στα καλά νέα είναι πως Σεμπαστιάν Σάχα και Ισμαέλ Μπλάνκο δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα, με αποτέλεσμα να προπονηθούν κανονικά και κατά συνέπεια να συμπεριληφθούν στην αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Από το μέτωπο των τραυματιών, Χρήστος Πατσατζόγλου, Σταμάτης Καλαμιώτης και Ραφίκ Τζιμπούρ συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα και φυσιοθεραπεία και φυσιολογικά αποκλείστηκαν από τις επιλογές του Ισπανού τεχνικού.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ:
Σάχα, Αραμπατζής, Νασούτι, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ, Ντιόπ, Μπερνς, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Γκέντσογλου, Φροξυλιάς.

Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: