Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

«Ο ΠΑΟΚ έχει μέλλον»

Με αισιοδοξία βλέπει το μέλλον του φετινού του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Κούδας με δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αthletic radio 104,2» ενώ αναφέρθηκε και στις εντυπώσεις του από το φετινό πρωτάθλημα. Αναλυτικά μίλησε:
«Ο ΠΑΟΚ έχει μέλλον»
Για το πως είδε το παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΟΦΗ: «Όσο αφορά τον ΟΦΗ είδα μια πολύ καλή ομάδα και ιδιαίτερα στον τομέα της τακτικής και της πειθαρχίας. Αυτό ήταν και το σημείο αναφοράς ώστε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο ζωντανός επιθετικά όσο ήταν σε προηγούμενα παιχνίδια και σίγουρα έλειπε η φρεσκάδα από κάποιους επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές. Ο ΠΑΟΚ δεν έπιασε την απόδοση που έπιασε σε προηγούμενα παιχνίδια. Όμως, ήταν τέτοια η τακτική του ΟΦΗ που δεν του επέτρεψε να δημιουργήσει ευκαιρίες όπως εξαιρετικές ήταν οι αποκρούσεις του τερματοφύλακα».
Για τον ΜVP της χθεσινής αναμέτρησης Ρόι Κάρολ: «Όταν ένας τερματοφύλακας έχει παίξει στην Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ, τότε αυτό δεν είναι μικρό κατόρθωμα. Έκανε πολύ καλές αποκρούσεις».
Για το τί του έκανε εντύπωση στον ΟΦΗ: «Μου έκανε εντύπωση και παρά το γεγονός ότι έπαιζε στα πλέι – οφ, ήταν φρέσκια και αυτό δεν έδειξε να την επηρεάζει. Είχε καλά τρεξίματα μέσα στο γήπεδο και στην συνέχεια πήραν σημαντικά κέρδη από τις κινήσεις που έγιναν από τον πάγκο».
Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε καλό δρόμο. Μέχρι πέρυσι, μπορεί να είχαμε μια πολύ καλή άμυνα όμως δεν ήμασταν καλοί στο δημιουργικό κομμάτι. Φέτος, υπάρχουν αυτά τα στοιχεία και για αυτό φαίνεται η διαφορά. Έδειξε ότι διαθέτει τα στοιχεία για να μπει σφήνα όμως τα φαβορί φαίνονται μέσα στο γήπεδο».
Για το πως βλέπει το φετινό πρωτάθλημα και αν ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για τον τίτλο: «Σίγουρα, ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο ρόστερ όμως και αυτός έχει απώλειες. Η πορεία των ομάδων θα φανεί στην διάρκεια του πρωταθλήματος και ενδεχομένως από τους τραυματισμούς που μπορεί να έχει. Μην ξεχνάτε ότι και στην περσινή περίοδο είχαμε Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα που έκαναν πολύ καλές εμφανίσεις και δυσκόλεψαν όλες τις ομάδες. Αν φέτος μπορούν να κάνουν το ίδιο, ο ΟΦΗ ή ο Παναιτωλικός τότε αυτό θα δώσει νέο ενδιαφέρον στο νέο πρωτάθλημα».
Για το τι του έχει αρέσει μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα: «Ο ΟΦΗ μου άρεσε πολύ, έχω δει τον Εργοτέλη που επίσης μου άρεσε αρκετά. Είδα ένα καταπληκτικό παιχνίδι ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννενα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: