Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

Δηλώσεις Μαζίνιο για τη νίκη του Άρη

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη του Άρη με 1-0 κόντρα στην Ουντινέζε, εμφανίστηκε ο Ιομάρ Μαζίνιο. Ο τεχνικός των «κίτρινων» στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι οι παίκτες του έπαιξαν πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο και για αυτό μπόρεσαν να πετύχουν και το γκολ που τους έλειπε. Παράλληλα, ο έμπειρος προπονητής σημείωσε ότι έχει αποφασίσει για τους παίκτες που θα ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα στην πρώτη επίσημη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.
Ο Μαζίνιο δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα: «Έγινε ένα παιχνίδι που μου άρεσε πολύ. Όσο αναφορά το παιχνίδι της αντιπάλου ήταν το πιο περίπλοκο, σε σχέση με τα προηγούμενα. Μια ομάδα που κλείστηκε στην άμυνα. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα στο πρώτο μέρος, αφού δόθηκαν λίγοι κενοί χώροι. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι, είχαμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Η κίνηση των παικτών χωρίς την μπάλα ήταν καλή και πάνω από όλα ήρθε και το γκολ που περίμενα. Θεωρώ ότι ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα για την ομάδα μου»

Σε ερώτηση που αφορούσε τους παίκτες που παίζουν στις θέσεις των αμυντικών χαφ τόνισε: «Τα πλάνα μας δεν αλλάζουν καθόλου. Γνωρίζαμε ότι είχαμε 3 παίκτες, το Νάτσο, το Νάφτι και τον Ντάριο, που και οι τρεις είναι πολύ καλοί. Όποιος και να παίξει πιστεύω ότι θα εκπληρώσει τις οδηγίες μου».

Σε ερώτηση για την πρεμιέρα με τον Ατρόμητο δήλωσε: «Είναι ξεκάθαρη η ενδεκάδα στο μυαλό μας για το πρώτο παιχνίδι. Δεν έχουμε καμιά απορία για αυτούς που θα παίξουν βασικοί».

Νασούτι: «Χαρούμενος για το αποτέλεσμα»

Από την πλευρά του ο Κριστιάν Νασούτι ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα που μας ανεβάζει την ψυχολογία για την πρώτη αγωνιστική. Είμαι ευχαριστημένος που έπαιξα πολλά λεπτά στα προηγούμενα φιλικά. Θα συνεχίσω να δουλεύω και θα είμαι στην διάθεση του προπονητή μου, σεβόμενος και τους συμπαίκτες μου».

Μαρίνο: «Πολύ καλός ο Άρης»

Ο τεχνικός της Ουντινέζε Πασκουάλ Μαρίνο δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Για εμάς ήταν ένα καλό τεστ. Είχαμε τη δυνατότητα να δούμε την υπόλοιπη ομάδα, γιατί είχαμε πολλούς παίκτες από διάφορες εθνικότητες. Στο πρώτο μέρος ο Άρης ήταν πιο φρέσκος και έπαιξε καλύτερα. Από την ομάδα έλειπαν πολλοί παίκτες και το αποτέλεσμα ηταν αυτό που είδατε. Ο Άρης ήταν πολύ καλός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: