Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

Τροχαίο ατύχημα είχε ο Φελπς

Νέες περιπέτειες για τον Μάικλ Φελπς. Ο 24χρονος αμερικανός κολυμβητής ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα το βράδυ της Πέμπτης (13/08) στη Βαλτιμόρη, οδηγώντας το SUV του.

Η μαύρη Cadillac Escalade του Μάικλ Φελπς συγκρούστηκε μετωπικά με ένα γκρι Honda Accord, χωρίς ωστόσο να υπάρξει τραυματισμός. Τόσο ο σούπερ σταρ της παγκόσμιας κολύμβησης και οι δύο συνεπιβάτες του, όσο και η οδηγός του Honda δεν τραυματίστηκαν, αν και η τελευταία μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο, καθώς είχε σοκαριστεί από το ατύχημα.

Η αστυνομία της Βαλτιμόρης έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για τις συνθήκες του ατυχήματος. Ηδη όμως ο υπεύθυνος της έρευνας δήλωσε ότι ο Μάικλ Φελπς ανακρίθηκε και διαπιστώθηκε ότι δεν είχε κάνει χρήση αλκοόλ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάικλ Φελπς έχει προβλήματα με το …τιμόνι ή με τον νόμο. Ο αμερικανός κολυμβητής είχε συλληφθεί να οδηγεί μεθυσμένος μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, ενώ το φθινόπωρο κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που τον απεικόνιζαν να κάνει χρήση μαριχουάνας σε φοιτητικό πάρτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: