Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

Ασταμάτητη η Κλάιστερς

Τι κι αν πέρασαν 28 ολόκληροι μήνες; Τι κι αν έγινε μητέρα; Μετά τις Μάριον Μπαρτολί και Πάτι Σνάιντερ, η Κιμ Κλάιστερς επικράτησε, δύσκολα αυτή τη φορά, και της Σβετλάνα Κουζνέτσοβα με 6-4, 4-6, 6-2 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά του Σινσινάτι! Εκεί, όπου θα αντιμετωπίσει την Ντινάρα Σάφινα, το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

«Μπορώ να πω ότι αισθάνομαι υπέροχα και καθόλου κουρασμένη. Ίσως, έχω κάποιους ελαφριούς πόνους, επειδή επέστρεψε στο επαγγελματικό τένις μετά από καιρό, αλλά δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο από το να αγωνίζομαι καλά. Έχω δουλέψει σκληρά στη βελτίωση της φυσικής μου κατάστασης και για το μόνο που έχω να ανησυχώ είναι κάποιος ενδεχόμενος τραυματισμός. Όσο για το ματς με την Σάφινα; Θα είναι δύσκολα…», υποστήριξε η 26χρονη Βελγίδα τενίστρια.

Από την πλευρά της, η Ρωσίδα αντίπαλός της σημείωσε: «Είναι μία εκπληκτική παίκτρια και θεωρώ ότι αγωνίζεται όπως ακριβώς αγωνιζόταν και πριν σταματήσει το τένις. Δεν γίνεται να χάσεις το ταλέντο σου έτσι απλά. Αν είσαι ένας εξαιρετικός παίκτης, τότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Για παράδειγμα αν δώσουμε μια ρακέτα στον Σάμπρας αυτή τη στιγμή, θα παίξει ακριβώς όπως τότε. Το μόνο μειονέκτημά της, ίσως είναι η ταχύτητά της, αλλά είναι μικρή και θα την ξαναβρεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: