Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Σνάουτσερ: «Νίκη με Άρη για τους οπαδούς μας»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη ξεχωρίζει την προσεχή αγωνιστική του πρωταθλήματος και ήδη στη Θεσσαλονίκη μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κόσμου. Στο πλαίσιο αυτό, ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μίλησε στο «Metrosport» τονίζοντας ότι «θέλουμε να νικήσουμε για τον κόσμο μας» που αναμένεται να κατακλύσει την Τούμπα. Ο αμυντικός του «δικέφαλου του Βορρά» αναφέρθηκε και στον κρίσιμο αγώνα της Ελλάδας με την Ουκρανία «βλέποντας» νίκη με σκορ 1-0.

«Το παιχνίδι με τον Άρη είναι τοπικό ντέρμπι και σίγουρα πρόκειται για μια δύσκολη αναμέτρηση, στην οποία πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι σε σχέση με τον αγώνα της Κομοτηνής. Ο Άρης είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, έχει και πλέον και καινούριο προπονητή. Εμείς θα προσέξουμε και θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στη νίκη» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Σνάουτσνερ που φανέρωσε έναν παραπάνω λόγο για να πάρει η ομάδα του τους τρεις βαθμούς και αυτός δεν είναι άλλος από τους οπαδούς του συλλόγου. «Θα έχουμε τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας και θέλουμε να νικήσουμε και γι’ αυτούς».

Πάντως, για να συμβεί αυτό, ο ΠΑΟΚ πρέπει να παρουσιάσει πολύ καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με αυτό που είχε δείξει απέναντι στον ουραγό Πανθρακικό. «Στο τελευταίο ματς πήραμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, αυτό δηλαδή που μετράει και έχει ουσία. Όμως, η εμφάνισή μας, και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Είχαμε και την τύχη με το μέρος μας, ειδάλλως ίσως και να χάναμε, αν και προηγηθήκαμε με 0-2». Άλλωστε μετά τον Άρη, ακολουθεί το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και όπως προσθέτει ο «Μίρο»: «Όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι. Τους κοιτάμε με την ίδια σοβαρότητα. Θα παλέψουμε και εκεί για βαθμούς, αλλά πρώτα υπάρχει το ματς με τον Άρη».

Η επικαιρότητα όμως περιλαμβάνει τον δύσκολο αγώνα της Εθνικής με την Ουκρανία. Η αναμέτρηση δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τον Σνάουτσνερ. «Σίγουρα οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, αλλά για το πρώτο ματς στην Αθήνα βλέπω νίκη της Ελλάδας με 1-0» υποστήριξε ο Πολωνός για να υπενθυμίσει ότι : «το δεύτερο παιχνίδι στο Ντόνετσκ θα είναι πολύ δύσκολο. Η Ουκρανία στην έδρα της είναι πολύ πιο δυνατή. Είναι μια δεμένη ομάδα, με καλούς παίκτες, που θα έχουν υπέρ τους και το πολύ δυνατό κρύο που επικρατεί στη χώρα τους. Γι’ αυτό πρέπει η Ελλάδα να πάρει τη νίκη, προκειμένου να διατηρήσει τις πιθανότητές της για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: