Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Κυνηγημένος αισθάνεται ο Μαραντόνα


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Προδομένος και κυνηγημένος αισθάνεται ο Ντιέγκο Μαραντόνα, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Marca».

Ο τεχνικός της Εθνικής Αργεντινής που την Κυριακή θα απολογηθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΦΙΦΑ, για όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι με την Ουρουγουάη, τόνισε ότι νοιώθει ότι πολλοί τον έχουν «στην μπούκα», αλλά ο ίδιος βρίσκει καταφύγιο στην ομάδα, την οικογένειά του, τις δύο κόρες του, αλλά και στο γεγονός ότι ο κόσμος στην Αργεντινή εξακολουθεί να τον εκτιμά και να τον αγαπάει, όπως παλιά.

«Έχουν ειπωθεί πολύ χειρότερα πράγματα και υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν φοβερά πράγματα στο ποδόσφαιρο», είπε ο Μαραντόνα, σχετικά με την υπόθεσή του, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα δώσει το παρών στην Επιτροπή.

Την ίδια στιγμή, η ομοσπονδία της Αργεντινής έχει στείλει έγγραφο στη ΦΙΦΑ, στο οποίο αναφέρει ότι ο «Ντιεγκίτο» ήταν εκτός εαυτού, λόγω της κόντρα που είχε με τους δημοσιογράφους τις παραμονές του παιχνιδιού με την Ουρουγουάη.

Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό, η ποινή που θα του επιβληθεί να είναι αποκλεισμός αρκετών αγωνιστικών, κάτι που θα τον αφήσει εκτός πάγκου της Αργεντινής στο ξεκίνημα του Μουντιάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: