Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Γεωργιάδης: «Κίνητρο η κρισιμότητα του ματς για τους διεθνείς»



Επιμέλεια: Δ.Μ.

Την εμπιστοσύνη που έχει στον Ότο Ρεχάγκελ, αλλά και την Εθνική ομάδα των Ανδρών εξέφρασε ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο προπονητής της Εθνικής Νέων αναφέρθηκε και στον χθεσινό φιλικό αγώνα κόντρα στη Γαλλία, στο πλαίσιο διεθνούς τουρνουά, το οποίο διεξήχθη στη Λιμόζ και συμμετείχαν και οι Πολωνία και Ελβετία.

«Δε χρειάζεται να πούμε πολλά πράγματα για τον αγώνα της Εθνικής μας κόντρα στην Ουκρανία, υπάρχει ήδη αρκετή πίεση στις πλάτες των διεθνών» είπε ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας πως «η κρισιμότητα αυτών των αγώνων είναι από μόνη της κίνητρο και οι παίκτες το γνωρίζουν».

Για την αμυντική φιλοσοφία του Ότο Ρεχάγκελ, τόνισε: «Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία και δεν πρέπει να μας προξενεί καμία έκπληξη το σύστημα που επέλεξε ο Ρεχάγκελ. Αυτό είναι το στυλ του ως τεχνικού και με αυτό έχει πάρει τόσα αποτελέσματα και έχει τόσες πολλές επιτυχίες. Ούτως ή άλλως το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει και όχι η εμφάνιση».

Απευθυνόμενος στο ελληνικό κοινό ανέφερε πως «οι φίλαθλοί μας πρέπει να καταλάβουν πως το σημερινό ματς είναι μόνο το πρώτο ημίχρονο. Οι παίκτες χρειάζονται τη βοήθειά τους. Μακάρι να πάρουμε από σήμερα ένα σκορ πρόκρισης, όμως υπάρχει και δεύτερο ματς στην Ουκρανία».

Τέλος αναφερόμενος στο επεισοδιακό 3-3 με τη Γαλλία την Παρασκευή, σε επίπεδο Νέων δήλωσε: «Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με παίκτες μεγάλης αξίας που παίζουν σε μεγάλες ομάδες του εξωτερικού, όπως η Τσέλσι, η Λίβερπουλ και η Άρσεναλ. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με 10 παίκτες (κόκκινη στο 50’), ενώ είχαμε βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-0, αλλά και είχαμε δεχθεί γκολ στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων. Αποδείξαμε πως διαθέτουμε και εμείς πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Τέτοια ματς δημιουργούν τον χαρακτήρα του καθενός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: