Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Η Ρόμα συνέτριψε 4-1 την Παλέρμο

Με τον Τότι να ξεκινάει βασικός, αλλά να γίνεται αλλαγή στο ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε 4-1 την Παλέρμο στο «Ολίμπικο» στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Σέριε Α, λίγες μέρες πριν από τη αναμέτρηση της με τον Παναθηναϊκό.Ο Ματέο Μπρίγκιση σημείωσε δύο γκολ, τα άλλα δύο οι Μπαπτίστα και Ρίισε, και με τη νίκη αυτή οι «τζιαλορόσι» βρέθηκαν στη 2η θέση της βαθμολογίας, έχοντας όμως ένα ματς περισσότερο.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι παρέταξε τη Ρόμα με το αγαπημένο του 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ήταν ο Ζούλιο Σέρτζιο, οι Ζουάν και Μπουρντίσο ήταν στο κέντρο της άμυνας, δεξιά ο Μότα και αριστερά ο Ρίισε.

Αμυντικά χαφ ήταν ο Ντε Ρόσι με τον Πιζάρο, δεξιά ήταν ο Ταντέι, αριστερά ο Βούτσινιτς, μοναδικός προωθημένος ο Τότι και σε ελεύθερο ρόλο ο Μπρίγκι.

Ο Ρανιέρι προτίμησε να προφυλάξει στο δεύτερο μέρος τον Τότι, ο οποίος έκανε καλή εμφάνιση, όσο έπαιξε,αλλά δεν έδειξε 100% έτοιμος.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 35` όταν από κόρνερ του Τότι, η μπάλα έφτασε στον Μπρίγκι που σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Μπόβο και κατέληξε στα δίχτυα.

Ο Ζούλιο Μπαπτίστα με κοντινή προβολή στο 54` έκανε το 2-0,ενώ στο 63` πάλι ο Μπρίγκι με ωραίο σουτ έκανε το 3-0. Η Παλέρμο μείωσε προσωρινά στο 80` με τον Μίκολι, ενώ στο 83` ο Ρίισε με σουτ από σέντρα του Πιζάρο διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Ρόμα (4-2-3-1): Ζούλιο Σέρτζιο, Μότα, Μπουρντίσο, Ζουάν, Ρίισε, Μπουρντίσο, Πιζάρο, Ντε Ρόσι, Ταντέι, Μπρίγκι, Βούτσινιτς (65` Μενέζ), Τότι(46`Μπαπτίστα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: