Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Τουρκία Πρόταση της Μπουρσασπόρ για Κοντρέρας

Δημοσιεύματα από την Τουρκία θέλουν την Μπουρσασπόρ να έχει καταθέσει πρόταση στην ομάδα του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Πάμπλο Κοντρέρας.
Η ομάδα της Μπούρσα έκανε την έκπληξη στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, αφού κατάφερε να σπάσει το κατεστημένο των Μπεσίκτας, Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσε ( τι μας θυμίζει αυτό άραγε...) κατακτώντας για πρώτη φορά στην ιστορία της τον τίτλο.

Όπως είναι λογικό η Μπουρσασπόρ θέλει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας σεζόν, καθώς θα αγωνιστεί και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα, θέλουν την Μπούρσα να ψάχνει για έναν κεντρικό αμυντικό, με τον Αλέν Μπουμσονγκ να είναι ο πρώτος στόχος. Οι διαπραγματεύσεις ωστόσο με τον Γάλλο άσο δεν προχώρησαν και οι Τούρκοι έβαλαν σε εφαρμογή το Plan-b.

Έτσι λοιπόν, όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, η Μπουρσασπόρ έκανε πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Πάμπλο Κοντρέρας και μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται περιμένουν μια απάντηση.

Από την πλευρά του Δικέφαλου το Βορρά δεν έχουμε μέχρι στιγμής κάποια αντίδραση, κάτι που θα συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: