Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Ηρακλής Πάει για Κρέιτσι, Ντόχερτι και Σαϊτιώτη

Μετά την απόκτηση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Super League η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής έχει ρίξει όλο το βάρος της στην διαμόρφωση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλες αυτές τις τελευταίες μέρες δεν γίνονταν κινήσεις.
Δεδομένου ότι η "πρώτη" για την νέα αγωνιστική περίοδο είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Τρίτη (29/06) με τον Γιόζεφ Μπουμπένκο να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Θεσσαλονίκη ήδη οι πρώτες ανακοινώσεις μεταγραφών είναι θέμα ημερών αν όχι ωρών.

Αυτές έχουν για τον 24χρονο Τσέχο κεντρικό αμυντικό της Γιάμπλονετς Γίρι Κρέιτσι και τον 30χρονο διεθνή Ιρλανδό στόπερ της Νόριτς, Γκάρι Ντόχερτι με τους οποίους υπάρχει ήδη μία πρώτη συμφωνία και αυτό που απομένει είναι η ενεργοποίησή της.

Κι όσο για τα εντός συνόρων αυτός που βρίσκεται στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας είναι ο έμπειρος επιθετικός, Γιώργος Σαϊτιώτης, που την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννενα.

Για τον λόγο εξάλλου αυτό σήμερα Σάββατο (26/06) το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ηρακλής είχε συνάντηση στα γραφεία της Μίκρας με τον τεχνικό διευθυντή της Γιώργο Καπαγιαννίδη για τις κινήσεις που είναι να γίνουν βάση του μπάτζετ που θα οριστεί και σύμφωνα πάντα με τις εισηγήσεις του Μπουμπένκο.

Επίσης ένα ακόμη όνομα που βρίσκεται στην σχετική λίστα του Σλοβάκου τεχνικού του «Γηραιού» είναι και του συμπατριώτη του τερματοφύλακα Μίροσλαβ Φιλίπκο της Σλοβάτσκο με την οποία το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος του μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: