Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

«Δεν πάω πουθενά»

Λίγο μετά το το δημοσίευμα της «Record» που ουσιαστικά επιβεβαίωσε την παραμονή του Σεμπαστιάν Λέτο στον Παναθηναϊκό, ο ίδιος ο 24χρονος άσος τόνισε ότι είναι ικανοποιημένος στο «τριφύλλι». Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΠΡΑΣΙΝΗΣ», φίλοι του Λέτο επικοινώνησαν μαζί του όταν έμαθαν τις εξελίξεις με την Μπενφίκα. Και αυτός είπε: «Και τι έγινε; Ποιος είπε ότι σκεφτόμουν να φύγω από τον Παναθηναϊκό; Είμαι χαρούμενος στην ομάδα. Έχω βρει όλα όσα θέλω εδώ και είμαι ευτυχισμένος», τόνισε αρχικά ο Αργεντινός άσος του «τριφυλλιού».

Για να προσθέσει: «Την άλλη εβδομάδα επιστρέφω στην Ελλάδα και το μόνο που με νοιάζει είναι το ξεκίνημα της νέας σεζόν. Έχω μεγάλες προσδοκίες από αυτή τη χρονιά. Θέλω να κατακτήσω και άλλους τίτλους και ανυπομονώ να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ».


Ετοιμάζει πρόταση η Τζένοα

Το ενδιαφέρον της για τον Αλέξη Τζόρβα φέρεται διατεθειμένη να προχωρήσει η Τζένοα. Η ιταλική ομάδα είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση 1,5-1,8 εκατομμυρίων ευρώ για τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού καθώς δεν έχει ακόμα συμφωνήσει με τον πορτιέρο της Βερόνα, Στέφανο Σορεντίνο. Στο «τριφύλλι» είναι έτοιμοι να συζητήσουν μια ενδεχόμενη πρόταση κάτι που σημαίνει ότι αν φύγει ο Τζόρβας θα γίνουν κινήσεις για την απόκτηση βασικού τερματοφύλακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: