Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Μαντσίνι:« Θέλω Τόρες, αλλά όχι... χρυσό»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Το φετινό μεταγραφικό παζάρι του ανήκει. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι θέλει να συνεχίσει το "επιτυχημένο σαφάρι" και ο Φερνάντο Τόρες είναι η μεγάλη του επιθυμία από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου. Παρόλα αυτά δεν πρόκειται να δώσει "τρελά" λεφτά για να τον αποκτήσει, το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με την περίπτωση του Τζέιμς Μίλνερ.

Φαίνεται πως ο Φερνάντο Τόρες δύσκολα θα παραμείνει στην Λίβερπουλ αφού -όπως παραδέχθηκε και ο Ρόι Χότζον- κάτι έχει «σπάσει» μέσα του για τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ και αυτό καθιστά την παραμονή του εξαιρετικά αμφίβολη.

Αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο Ιταλός τεχνικός των «πολιτών» που θέλει να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ομάδα του καθιστώντας την φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Ο Τόρες είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στην Ευρώπη και έχει ήδη τρία χρόνια εμπειρίας στην Πρέμιερ Λιγκ οπότε την γνωρίζει αρκετά καλά. Όλα θα εξαρτηθούν από την κατάσταση που θα είναι, την τιμή του αλλά και από την επιθυμία του να έρθει στο σύλλογο μας», δήλωσε ο Μαντσίνι στον αγγλικό Τύπο.

Δεν είναι όμως μόνο ο Τόρες υποψήφιος για την επίθεση της Σίτι: «Έχουμε άλλους τρεις παίκτες υπόψη μας για την επίθεση και η περίπτωση αυτή είναι όμοια με αυτή του Τζέιμς Μίλνερ. Το πρώτο θέμα έχει να κάνει με την τιμή του παίκτη και το δεύτερο εξίσου σημαντικό ζήτημα είναι εάν θέλει και ο ίδιος ο παίκτης να έρθει. Μέχρι στιγμής πάντως η Λίβερπουλ δεν έχει αποκτήσει πολλούς παίκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: