Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Tenorio-Στοίχημα..Δυάδα με Tampere καί Lillestrom ...

Επιμέλεια-Tenorio.


Χαιρετώ όλα τα φιλαράκια.

Δόξα το Θεό καλά πήγαμε καί χθές , πολύ καλύτερα σαφέστατα σε σχέση με το ΣάββατοΠέρασαν πολύ καλά σημεία ,με της Austria, Brann , Sogndal καί Rozenborg, μοναδική παραφωνία πού μας χάλασε το απόλυτο, η St Patriks.To θετικό είναι, ότι είμεθα σε καλή κατάσταση ,καί έτσι θέλουμε να παραμείνουμε καί στη συνέχεια.


Πάμε τώρα ευθύς αμέσως στα σημερινά ,εκεί όπου θα ασχοληθούμε με μία δυαδούλα.


J J K (ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ) - Tampere Unidet (2)

H ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ, καλύτερα να παίζει εκτός έδρας εκεί όπου έχει 5 νίκες, παρά εντός έδρας καθώς σε 6 αγώνες μέσα στο σπίτη της μετρά μόλις μιά νίκη σε 6 παιχνίδια.Η Γηπεδούχοι παρουσιάζουν πρόβλημα στο να πετύχουν γκόλ ,μιάς καί δεν έχουν βρεί δίχτυα ,σε 7 από τούς 14 αγώνες ως τώρα στο πρωτάθλημα.Διαθέτει την τρίτη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας με 17 γκόλ ενεργητικό.H γενική της φόρμα στα τελευταία 12 παιχνίδια είναι 4 νίκες, 1 ισοπαλία, καί 7 ήττες.

Ομάδα χωρίς πολύ μαγάλες δυνατότητες καί βλέψεις, η οποία αναμένεται να τερματίσει περίπου στη μέση της βαθμολογίας.

H Tampere όχι ότι καί αυτή βγάζει μάτια με την αποδοσή της, αλλά πλάκα πλάκα βρίσκεται στην 4η θέση ,πολύ κοντά σε απόσταση ολίγων βαθμών από της πρώτη τρειάδα, με εξαίρεση ίσως την ομάδα τού Helsinki, πού έχει κάποια βαθμολογική απόσταση από τις υπόλειπες ομάδες.Η Tampere πάντως είναι σε καλύτερη κατάσταση από την ΓΙΒΑΣΚΙΛΑ, αν δούμε βέβαια ότι οί φιλοξενούμενοι μετρούν μόλις 2 ήττες στα τελευταία 12 παιχνίδια., με 6 νίκες, καί 4 ισοπαλίες.

Πιό σφιχτή σαν ομάδα μού φένεται η Tampere, η οποία είναι καί πίο έμπειρη καί σε καλύτερη σχετικά κατάσταση από τη αντιπαλό της.Πάντως όπως καί νά χει το θέμα , δεν μπορώ να δω φαβορί μιά ομάδα πού έχει εντός έδρας μία νίκη σε 5 αγώνες.


Θα ρισκάρω στο διπλό της Tampere σε απόδοση (2.75)


Honefoss - Lillestrom (2)

Μετά καί τα χθεσινά αποτελέσματα, η βαθμολογική θέση της Honefoss είναι πάρα πολύ δύσκολή, όχι ότι δεν ήταν καί πρίν, αλλά αφού κέρδισε καί η Brann, η διαφορά πλέον αυξήθηκε στούς 8 πόντους.Σε τραγική αγωνιστική κατάσταση οί γηπεδούχοι, μετρούν μόλις 3 νίκες όλο κι όλο στο πρωτάθλημα, σε 17 αγώνες ως τώρα.Διαθέτει μακράν την χειρότερη επίθεση μαζί με την Konsvinger έχοντας πετύχει μόνο 10 τέρματα.

Στατιστικά δε πετυχαίνει ούτε 1 γκόλ ανά αγώνα.Πως να σκοράρει αφού δεν έχει βρεί δίχτυα σε 10 από τούς 17 αγώνες ως τώρα.Ενώ καί η αμυνά της μπάζει από παντού, αφού έχει δεχτεί 32 γκόλ, τα πίο πολλά από κάθε άλλη ομάδα .Να πω την μαύρη αλήθεια βλέπω την Hønefoss να τα βρείσκει μπαστούνια ως το τέλος με την υπόθεση της παραμονής στη κατηγορία.

Aν η Hønefoss είναι γιά κλωτσιές, η Lillestrom από την πλευρά της είναι γιά σφαλιάρες.Παραμένει χωρίς νίκη γιά 5 σερί αγώνες, ενώ καί εκτός έδρας έχει να κάνει νίκη, από τον μήνα Μάιο.Πάντως σε σχέση με την Hønefoss, η Lillestrøm γενικώς διαθέτει καλύτερο υλικό σαν ομάδα.Αξειοσημείωτο της υπόθεσης, είναι το ότι η Lillestrøm μετρά μόλις 2 ήττες στα τελευταία παιχνίδια, με πολλές όμως ισοπαλίες, 7 στον αριθμό.Τις πιό πολλές της έχει εκτός έδρας, εκεί όπου έχει 6 ισόπαλα αποτελέσματα σε 8 αναμετρήσεις.

Θα μού πεί κάποιος , θα εμπιστευτείς μία ομάδα πού έχει να κάνει νίκη εκτός έδρας εδώ καί 2 μήνες ! Τουλάχιστον δεν χάνει ,καί τα παλεύει όλα τα παιχνίδια θα έλεγα ,καί ότι δείχνει πίο σφιχτή σαν ομάδα σε σχέση με την Hønefoss.

Σωστά κατά την γνώμη μού το φαβορί τού αγώνα είναι η Lillestrom.Μού αρέσει το διπλό σε απόδοση (2.10) καί θα το πρωτιμήσω.


Ανακεφαλαιώνοντας, οί σημερινές επιλογές σε δυάδα με : Tampere - Lillestrom.


Kαλή βδομάδα, καλά να είστε, τα σέβη μού...

Δεν υπάρχουν σχόλια: