Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Δερμιτζάκης: "Δεν μας τρομάζει ο Άγιαξ"


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας ο ΠΑΟΚ για το Άμστερνταμ όπου την Τετάρτη το βράδυ έχει ραντεβού με τη ιστορία του. Πίστη και αισιοδοξία από τον Παύλο Δερμιτζάκη.

Η πτήση για την Ολλανδία ήταν προγραμματισμένη για τις 09:00 και η αποστολή του Δικεφάλου βρέθηκε από νωρίς στο αεροδρόμιο Μακεδονία.

Απών από την αποστολή ήταν ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ο οποίος δεν προπονήθηκε χθες, λόγω ενοχλήσεων (οίδημα) στον προσαγωγό. Για το Άμστερνταμ δεν ταξίδεψε ούτε και ο έτερος τραυματίας Λίνο.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που πέταξαν για την Ολλανδία είναι οι εξής:

Χαλκιάς, Κρέσιτς, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Αθανασιάδης, Μπουσαΐντι, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βιτόλο, Βιεϊρίνια και Ζουέλα.

Δερμιτζάκης: "Να γουστάρουμε"

Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο, ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε για το μεγάλο παιχνίδι της Τετάρτης:

"Στις λίγες μέρες που βρίσκομαι στην ομάδα, προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα σε σχέση με την τακτική της ομάδας. Το βασικό είναι σε τόσο σπουδαία ματς είναι οι ποδοσφαιριστές να τα γουστάρουν γιατί έτσι μόνο θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Πάμε να παίξουμε με ένα μεγάλο αντίπαλο, ο οποίος όμως δεν μας τρομάζει"

"Εύχομαι να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας. Προετοιμαστήκαμε κυρίως ψυχολογικά. Έχουμε καταλάβει την κρισιμότητα του αγώνα. Είμαι ευχαριστημένος και όσο περνάει ο καιρός και γνωριζόμαστε καλύτερα θα υπάρχει περαιτέρω βελτίωση. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που δεν είναι 100% έτοιμοι. Ο Άγιαξ έχει θετικά έχει και αρνητικά σαν ομάδα. Εμείς δουλέψαμε πάνω σε αυτά για να αντιμετωπίσουμε αυτό το ματς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: