Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Προβλημάτισε ο Ηρακλής στην ήττα με 3-1 από την Πάντοβα

Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι του επί ιταλικού εδάφους, ο Ηρακλής ηττήθηκε με 3-1 από την Πάντοβα (ομάδα Β΄ κατηγορίας), μετά από εμφάνιση που προβλημάτισε για τα κενά που παρουσίασε η ελληνική ομάδα.Ο «Γηραιός» βρέθηκε γρήγορα πίσω στο σκορ με δύο τέρματα, μείωσε στη συνέχεια με τον Κατσαμπή, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει για την ισοφάριση. Λίγο πριν από το τέλος δέχθηκε ακόμη ένα γκολ, που διεύρυνε την ήττα.

Η Πάντοβα σημείωσε το πρώτο γκολ στο 21΄. Ο Βαντατζιάτο έκανε σέντρα που βρήκε τον Κομπαγιάσι και κατέληξε στα δίχτυα του Μπαντή για το 1-0. Στο 40΄ από λάθος του Γκαρσία ο Κούφα σημείωσε το 2-0. Στο 54΄, από εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία από τα δεξιά, ο προωθημένος Κατσαμπής μείωσε με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι. Το σκορ έκλεισε στο 81΄ με τον Φιλιππίνι, τον οποίο δεν σταμάτησε η άμυνα των Θεσσαλονικέων, για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 3-1.
Η σύνθεση του Ηρακλή: Μπαντής, Σαρακατσάνος (46΄ Κατσικάς), Κρέιτσι, Κατσαμπής, Ζοτ, Ραντούικο, Καρλίνιος, Κομπαγιάσι (46΄ Πιτσόκος), Γκαρσία, Παπαστεριανός (46΄ Κανακούδης), Σολτάνι (46΄ Βέλλιος).

** Η αποστολή των «κυανολεύκων» επιστρέφει απόψε το βράδυ από τη Βερόνα με απευθείας πτήση στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: